The Longevity Diet του Valter Longo

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ αντίγραφο του διεθνούς βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από τον Δρ. Βάλτερ Λόνγκο, ο οποίος έχει αναγνωριστεί από το περιοδικό Time ως ένας από τους κορυφαίους 50 γιατρούς που μεταμορφώνουν την υγειονομική περίθαλψη.

Σε αυτό το βιβλίο, ο Δρ Λόνγκο μοιράζεται την κορύφωση 25 ετών έρευνας για τη γήρανση, τη διατροφή και τις ασθένειες σε όλο τον κόσμο. Έρευνα που οδήγησε σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που παρουσιάζει μια απλή λύση που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε μια μεγαλύτερη, πιο υγιεινή ζωή μέσω διατροφής και άσκησης.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΑΣ ΤΩΡΑ Απλώς πληρώστε 5,95 $ S&H

Σημείωση: Το βιβλίο δίαιτας μακροζωίας είναι διαθέσιμο μόνο για αποστολή στις ΗΠΑ.

Αγοράστε τη δίαιτα μακροζωίας
Από τον αγαπημένο σας βιβλιοπώλη

Όλοι γνωρίζουμε το ρητό…

"Είστε αυτό που τρώτε."

Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό μεταφράζεται ως « αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό. Αλλά αυτή η δημοφιλής έκφραση αντανακλά μια βαθύτερη αλήθεια.

Τα τρόφιμα που τρώτε μπορούν να καθοριστούν

Πώς φαίνεστε και λειτουργείτε

Είτε κοιμάστε καλά το βράδυ

Είτε θα παραμείνετε αδύνατες είτε θα πάρετε βάρος

Είτε το σχήμα του σώματός σας μοιάζει περισσότερο με αχλάδι είτε με μήλο

Το αν θα επιταχύνετε τις επιπτώσεις της γήρανσης στον οργανισμό και

Είτε ο εγκέφαλός σας θα χρησιμοποιήσει σωματίδια γλυκόζης ή κετόνης για να αποκτήσει ενέργεια.

Είναι σημαντικό να τρώτε φαγητό που πραγματικά απολαμβάνετε, αλλά είναι επίσης σημαντικό να εξαλείφετε ή να ελαχιστοποιείτε την κατανάλωση τροφών που θα κάνουν τη ζωή σας πιο σύντομη και πιο άρρωστη, και να αυξήσετε την κατανάλωση θρεπτικών συστατικών που θα κάνουν τη ζωή σας μεγαλύτερη και υγιέστερη.

The Longevity Diet Book

Σε αυτό το βιβλίο, ο Δρ Λόνγκο μοιράζεται την κορύφωση 25 ετών έρευνας για τη γήρανση, τη διατροφή και τις ασθένειες σε όλο τον κόσμο. Έρευνα που κατέληξε σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που παρουσιάζει μια απλή λύση που θα σας βοηθήσει να ζήσετε σε υγιή γεράματα μέσω της διατροφής. Στην πραγματικότητα, η δίαιτα μακροζωίας έχει αποδειχθεί ότι σας βοηθά:

Ενεργοποιήστε την ανανέωση με βάση τα βλαστοκύτταρα στο σώμα για οφέλη κατά της γήρανσης

Χάστε βάρος και μειώστε το κοιλιακό λίπος για καλύτερη υγεία

Επεκτείνετε την υγιή ζωή σας με απλές καθημερινές αλλαγές

Αποτρέψτε την απώλεια μυών και οστικής μάζας που σχετίζεται με την ηλικία

Δημιουργήστε την αντίστασή σας στον διαβήτη, τις καρδιαγγειακές παθήσεις, το Αλτσχάιμερ και τον καρκίνο

Η Δίαιτα Μίμησης Νηστείας®

Το κλειδί για αυτά τα φανταστικά αποτελέσματα είναι ο συνδυασμός του υγιεινού καθημερινού διατροφικού προγράμματος που περιγράφει το βιβλίο, με την επιστημονικά σχεδιασμένη δίαιτα που μιμείται τη νηστεία ή το FMD. Ο αφθώδης πυρετός, που γίνεται μόλις 3-4 φορές το χρόνο, εξαλείφει τη δυστυχία και την πείνα που βιώνουν οι περισσότεροι από εμάς κατά τη νηστεία, επιτρέποντάς σας να αποκομίσετε όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία μιας περιοριστικής δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, ενώ τρώτε αληθινό φαγητό.

Ο εφευρέτης του FMD Valter Longo

Ο εφευρέτης του αφθώδους πυρετού Valter Longo Ο Valter Longo, διευθυντής του Ινστιτούτου Μακροζωίας στο USC και του Προγράμματος για τη Μακροζωία και τον Καρκίνο στο IFOM στο Μιλάνο, σχεδίασε τον αφθώδη πυρετό αφού έκανε μια σειρά από αξιοσημείωτες ανακαλύψεις σε ποντίκια και στη συνέχεια σε ανθρώπους, υποδεικνύοντας ότι συγκεκριμένες δίαιτες μπορούν να ενεργοποιήσουν το στέλεχος. κύτταρα και προάγουν την αναγέννηση και την αναζωογόνηση σε πολλαπλά όργανα για τη βελτιστοποίηση της υγείας και την παροχή αντιγηραντικών οφελών. Το απλό καθημερινό διατροφικό πρόγραμμα της Longo και οι περιοδικές τεχνικές μίμησης νηστείας μπορούν να αποφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αποκτήστε το μοναδικό βιβλίο που σας διδάσκει όλους τους φυσικούς, εύκολους και οικονομικούς τρόπους για να επιβραδύνετε τον αντίκτυπο της γήρανσης, να ενεργοποιήσετε την αναζωογόνηση με βάση τα βλαστοκύτταρα και να χάσετε το σπλαχνικό λίπος χωρίς ακριβές ιατρικές θεραπείες ή συνθετικά χημικά.

Η δύναμη της νηστείας και η σωστή διατροφή

Αυτό το βιβλίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε άτομα που χρησιμοποιούν τη δίαιτα μίμησης νηστείας ProLon ® .

Η πρόκληση που αντιμετωπίζουν μερικοί άνθρωποι όταν τελειώνουν το ProLon είναι να θέλουν να συνεχίσουν να τρώνε πιο υγιεινά, πιο καθαρά, καλύτερα για να επεκτείνουν τα οφέλη της νηστείας τους, αλλά δεν ξέρουν πώς . Η απάντηση είναι διαθέσιμη στο

Η δίαιτα μακροζωίας.

Στο βιβλίο,
Ο Δρ Λόνγκο τραβάει την κουρτίνα:

Πώς λειτουργεί η περιοδική νηστεία

Πώς η περιοδική νηστεία βελτιώνει την υγεία σας

Τι να τρώτε ανάμεσα στις νηστείες

Πώς να ενεργοποιήσετε την αναζωογόνηση με βάση τα βλαστοκύτταρα σε όλο το σώμα σας

Νόστιμες, υγιεινές συνταγές

Κι αλλα

Έπαινος για το βιβλίο δίαιτα μακροζωίας


«Μπορεί να είναι πρόκληση για οποιονδήποτε να ταξινομήσει το εύρος των πληροφοριών εκεί έξω για το πώς να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να ζήσετε μια μακρά υγιή ζωή. Ο Δρ. Valter Longo είναι ένας από τους κορυφαίους ερευνητές στον κόσμο για τη μακροζωία και σε αυτό το βιβλίο έχει κάνει μια υποδειγματική δουλειά ενοποιώντας τις πιο σύγχρονες στρατηγικές σε εύκολα κατανοητές αρχές. Συγκεκριμένα, η έρευνά του για τη νηστεία είναι μια από τις πιο συναρπαστικές νέες στρατηγικές για τη βελτίωση της υγείας και της μακροζωίας».

Joseph Mercola, DO
Ιδρυτής του Mercola.com, του πιο δημοφιλούς ιστότοπου φυσικής υγείας στο διαδίκτυο

«Ο Valter Longo είναι ένας καταπληκτικός επιστήμονας που γράφει όμορφα και έχει ένα απίστευτα σημαντικό μήνυμα να μοιραστεί. Αυτό το βιβλίο είναι το αποκορύφωμα πολλών ετών δουλειάς, προϊόν ενός πραγματικού πάθους για την κατανόηση των υποκείμενων μηχανισμών πίσω από τη διατροφή, τις ασθένειες και τη μακροζωία. Αυτό που έχει ήδη δείξει μέσω της δουλειάς του στα ζώα, και αυτό που ξεκαθαρίζουν οι μελέτες του σε ανθρώπους, είναι ότι είναι δυνατόν, μέσω της σωστής διατροφής, να γυρίσουμε το ρολόι πίσω, να βάλουμε τον εαυτό μας σε έναν υγιή δρόμο. Ελπίζω αυτό το βιβλίο να διαβαστεί τόσο ευρέως όσο του αξίζει».

Ο Δρ Μάικλ Μόσλι
Δημοσιογράφος επιστήμης του BBC και συγγραφέας του The Fast Diet

«Ο Δρ. Η Longo έχει δημιουργήσει μια άψογη φόρμουλα για μια καθημερινή διατροφή που βελτιστοποιεί τα νεότερα και καλύτερα διαθέσιμα δεδομένα για έναν υγιή εγκέφαλο, σώμα και μυαλό. Είναι ασφαλές να πούμε ότι μάλλον δεν υπάρχει καλύτερο!».

Rudolph Tanzi, PhD
Συγγραφέας του μπεστ σέλερ των New York Times Super Brain

«Υπάρχει μια διαρκώς αυξανόμενη αναγνώριση ότι η διατροφή παίζει κρίσιμο ρόλο στη διάρκεια ζωής και τη διάρκεια της υγείας. Ο Valter Longo είναι πρωτοπόρος στην προώθηση της έρευνας σε αυτόν τον τομέα. Στη δίαιτα μακροζωίας μεταφράζει την εργαστηριακή του εμπειρία σε φιλικές προς τον χρήστη συμβουλές και εργαλεία για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο τρώμε, του πώς γερνάμε και του πώς ζούμε».

Pinchas Cohen, MD
Κοσμήτορας, Γεροντολογική Σχολή Leonard Davis του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια

«Τα οφέλη για την υγεία που συνδέονται με την περιοδική νηστεία είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και εκπληκτικά. Εδώ, ο Δρ. Valter Longo, αναγνωρισμένος ηγέτης στον τομέα, ξεκινά μια οδύσσεια μέσα από τις μεγάλες χρόνιες ασθένειες που μαστίζουν αυτή τη στιγμή την ανθρωπότητα και δείχνει ότι όλες μπορούν να τροποποιηθούν με δίαιτες που μιμούνται τη νηστεία».

Μπράιαν Κένεντι
Διευθυντής του Κέντρου για την Υγιή Γήρανση και Καθηγητής Βιοχημείας και Φυσιολογίας, Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης

Αγοράστε τη δίαιτα μακροζωίας
Από τον αγαπημένο σας βιβλιοπώλη