Η επιστήμη
πίσω από το ProLon

Το 5ημερο πρόγραμμα διατροφής μας, είναι το μόνο επιστημονικά κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που προωθεί την αναζωογόνηση εκ των έσω και βοηθά στην υγιή γήρανση.

Ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε στο Ινστιτούτο Μακροζωίας του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, η τεχνολογία μας βασίζεται στην φυτική διατροφή που επιτρέπει στο σώμα να εισέλθει σε μια ευεργετική κατάσταση νηστείας χωρίς να ενεργοποιεί τους θρεπτικούς αισθητήρες των κυττάρων. Όπως υποδηλώνει το όνομα, στην πραγματικότητα μιμείται την νηστεία… ενώ εξακολουθεί να σας επιτρέπει να τρώτε φαγητό. Αυτή η θρεπτική νηστεία βελτιστοποιεί τα κύτταρα, υποστηρίζει την υγιή γήρανση και εξαλείφει την ανάγκη να κάνετε νηστεία πείνας, πίνοντας μόνο νερό, η οποία μπορεί να έχει και αρνητικές παρενέργειες. Βάλτε το σώμα σας σε ένα ταξίδι ανανέωσης 5 ημερών.

ΜΕΡΑ 1

Μετάβαση σε κατάσταση νηστείας

Το σώμα μεταβαίνει σε κατάσταση νηστείας και καύσης λίπους , ώστε να μπορεί να ξεκινήσει τον κυτταρικό καθαρισμό.
ΜΕΡΑ 2

Καύση λίπους & Κετογένεση

Η καύση λίπους αυξάνεται, συμβάλλοντας στην έναρξη της κετογένεσης (παραγωγή κετονών). Μέχρι το τέλος αυτής της ημέρας (48 ώρες), μπορεί να εμφανιστεί κέτωση.
ΜΕΡΑ 3

Αυτοφαγία / Κατάσταση καθαρισμού

Αρχίζει ο κυτταρικός καθαρισμός (αυτοφαγία). Η καύση λίπους και η παραγωγή/χρήση κετονών συνεχίζεται και αυξάνεται.
ΜΕΡΑ 4

Κυτταρική ανανέωση

Συνεχίζεται ο κυτταρικός καθαρισμός/ανανέωση και η καύση λίπους. Τα κύτταρά σου αρχίζουν να μοιάζουν με νεότερες εκδοχές του εαυτού τους. Βρίσκεσαι στην τελική ευθεία.
ΜΕΡΑ 5

Ανανέωση & Αλλαγή

Η νηστεία έχει ολοκληρωθεί, η κυτταρική ανανέωση συνεχίζεται και πέρα από την 5η ημέρα. Συνεχής κυτταρική ανακύκλωση, αναζωογόνηση και ανανέωση. Ενδέχεται να εμφανιστεί παρατεταμένη κέτωση.

Μακρο & μικροδιατροφή ακριβείας σε διατηρούν σε κατάσταση νηστείας.

Ενεργοποίησε την αυτοφαγία - τη μαγεία της κυτταρικής αναζωογόνησης.

Κατανόηση της αυτοφαγίας
Το θαύμα της αναζωογόνησης του σώματος σας
Δες το Video

Κλινικά δοκιμασμένο & αποδεδειγμένο να προάγει την υγιή γήρανση.

Τι λένε οι εμπειρογνώμονες

Το ProLon έχει τόσα πολλά οφέλη για το βάρος, το μεταβολισμό και τα κύτταρα που όχι μόνο το συνιστώ, αλλά αποφάσισα να συμμετάσχω στην αποστολή της εταιρείας με πλήρη απασχόληση ως επικεφαλής ιατρός.

Dr. William Hsu, M.D

Το ProLon έχει τόσα πολλά οφέλη για το βάρος, το μεταβολισμό και τα κύτταρα που όχι μόνο το συνιστώ, αλλά αποφάσισα να συμμετάσχω στην αποστολή της εταιρείας με πλήρη απασχόληση ως επικεφαλής ιατρός.

Dr. Amy Savagian, MD

Όχι μόνο συνιστώ το ProLon ως συχνή διατροφική παρέμβαση, αλλά το έχω κάνει και ο ίδιος πολλές φορές. Αγαπώ αυτό το προϊόν τόσο πολύ, που επένδυσα στην εταιρεία

Dr. Maria Tulpan, M.D.