Τι είναι η Μίμηση Νηστείας;

Εισαγάγετε την έννοια της μίμησης της νηστείας—μια προσέγγιση που ξεγελάει το σώμα ώστε να πιστεύει ότι νηστεύει ενώ επιτρέπει την τροφή.

Το ProLon Fasting Mimicking Diet είναι ένα πρόγραμμα γευμάτων 5 ημερών που παρέχει επιστημονικά ερευνημένα μικροθρεπτικά και μακροθρεπτικά συστατικά σε ακριβείς ποσότητες και συνδυασμούς που θρέφουν το σώμα, αλλά δεν αναγνωρίζονται ως τροφή και επομένως μιμούνται την κατάσταση νηστείας.

Μέχρι πρόσφατα, η ιδέα της νηστείας με φαγητό ήταν ακατανόητη. Άλλωστε, ο ορισμός της νηστείας είναι η αποχή από το φαγητό για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και είναι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που το σώμα βιώνει διάφορους τρόπους νηστείας, καθένας από τους οποίους προσφέρει μια σειρά από φυσικές επιδράσεις που ενισχύουν τη ζωή. Τα οφέλη από αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να αυξηθούν με μεγαλύτερες νηστείες. Η πρόκληση, ωστόσο, για πολλούς είναι να περάσουν μια παρατεταμένη περίοδο νηστείας (μεταξύ 4-7 ημερών) χωρίς φαγητό.

Ετσι δουλευει

Δείτε ποιες σωματικές επιδράσεις λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των 5 ημερών στη Δίαιτα Μίμησης Νηστείας σε συνδυασμό με τα τρόφιμα και τα ποτά που θα καταναλώσετε εκείνη την ημέρα.

Ημέρα 1

Μεταμόρφωση σε
μια νηστεία

Το σώμα μεταβαίνει σε κατάσταση νηστείας και καύσης λίπους, ώστε να μπορεί να ξεκινήσει τον κυτταρικό καθαρισμό.
.

Ημέρα 2

Καύση λίπους & Κετογένεση

Η καύση λίπους αυξάνεται, συμβάλλοντας στην έναρξη της κετογένεσης (παραγωγή κετόνης). Μέχρι το τέλος αυτής της ημέρας (48 ώρες), μπορεί να εμφανιστεί κέτωση.

Ημέρα 2

Αυτοφαγία
Clean Up State

Ξεκινά ο κυτταρικός καθαρισμός (αυτοφαγία). Η καύση λίπους και η παραγωγή/χρήση κετόνης συνεχίζεται και αυξάνεται.
.

Ημέρα 4

Κυτταρικός
Ξανάνιωμα

Ο κυτταρικός καθαρισμός/ανανέωση & καύση λίπους συνεχίζεται. Είσαι στην τελική ευθεία!
.
.

Ημέρα 5 και μετά

Ανανέωση & Μεταμόρφωση

Το ταξίδι μεταμόρφωσής σας ολοκληρώθηκε. Η επανατροφοδότηση πέρα ​​από την 5η ημέρα θα σας τροφοδοτήσει καλύτερα.
.

Μόνο μέσω μιας παρατεταμένης νηστείας μπορούν να επιτευχθούν όλα αυτά τα φυσιολογικά αποτελέσματα, γι' αυτό η έννοια της νηστείας με φαγητό είναι τόσο ελκυστική.

Νηστεία για Όλους

Διαμόρφωση της δίαιτας μίμησης της νηστείας

Παράγγειλε τώρα