Η διατροφική καινοτομία του αιώνα

Το μυστικό για να κάνεις νηστεία με φαγητό - Τεχνολογία Μίμησης Νηστείας.

Η ανακάλυψη της Τεχνολογίας Μίμησης της Νηστείας ήταν μια σημαντική ανακάλυψη για το Κίνημα της Τροφής ως Φάρμακο.

Η τεχνολογία μας, που ανακαλύφθηκε και αναπτύχθηκε στο Ινστιτούτο Μακροζωίας του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, είναι μια φυτική διατροφή που επιτρέπει στον οργανισμό να εισέλθει σε μια ευεργετική κατάσταση νηστείας χωρίς να ενεργοποιήσει τους αισθητήρες θρεπτικών συστατικών των κυττάρων. Όπως υποδηλώνει και το όνομα, μιμείται στην πραγματικότητα τη νηστεία... ενώ συνεχίζει να τρώει φαγητό. Αυτή η θρεπτική νηστεία βελτιστοποιεί τα κύτταρα, υποστηρίζει την υγιή γήρανση και εξαλείφει την ανάγκη να κάνουμε μια νηστεία πείνας μόνο με νερό, η οποία μπορεί να έχει αρνητικές παρενέργειες.

Κυτταρική Αναζωογόνηση (Αυτοφαγία)

Ένα θαύμα της βιολογίας που προκαλείται από τη νηστεία και ονομάζεται αυτοφαγία (η οποία κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής το 2016), η κυτταρική ανάπλαση είναι το κλειδί για τη ζωτικότητά μας, τα συναισθήματα, την επίδοση, τη διανοητική διαύγεια, την υγιή γήρανση και τη μακροζωία.

Επικεντρωμένη στη λιποδιάλυση
Απώλεια βάρους

Δώστε ώθηση στην απώλεια βάρους (κατά μέσο όρο 2,3 κιλά), ειδικά του κοιλιακού λίπους, προστατεύοντας παράλληλα την μυική μάζα σώματος (κάτι που θα αρέσει ιδιαίτερα στους αθλητές και σε όσους ενδιαφέρονται για επιδόσεις). Το "κλειδί" εντοπίζεται στο γεγονός ότι το σώμα νομίζει ότι νηστεύει, ενώ εσύ συνεχίζεις να τρέφεσαι.

Αλλαγή της σχέσης
με το φαγητό

Σε αυτό το 5ήμερο ταξίδι, το ProLon σε βοηθά να κατανοήσεις, να εκτιμήσεις και να αλλάξεις τη σχέση σου με το φαγητό. Μπορείς και λειτουργείς επιτυχώς, χωρίς την αλόγιστη κατανάλωση φαγητού και τις περιττές θερμίδες.

Βελτιωμένη
Αίσθηση Ευεξίας

Η συναισθηματική σας ευημερία είναι ένας τεράστιο όφελος, καθώς οι περισσότεροι μετά την ολοκλήρωση του 5ήμερου ProLon έχουν το αίσθημα της επιτυχίας σε αντίθεση με άλλες μακροχρόνιες δίαιτες που σε οδηγούν στην παραίτηση. Αισθανθείτε ενδυναμωμένοι, αναζωογονημένοι, με ζωτικότητα και με μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια.

Πιο Υγειές και
Νεανικό Δέρμα

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μετά την ολοκλήρωση 3ών κύκλων ProLon (συνολικά 15 ημέρες), μειώνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Το δέρμα αναζωογονείται από μέσα προς τα έξω, κάτι που οι χρήστες έχουν αγαπήσει!

Εύκολο, ταιριάζει σε κάθε Τρόπο Ζωής

Η ομορφιά της Διατροφής Νηστείας ProLon είναι ότι γίνεται σε κύκλους 5 ημερών. Συνιστούμε να γίνονται τουλάχιστον 3 κύκλοι το χρόνο (μόνο 15 ημέρες). Έτσι, μπορείτε να συμπεριλάβετε το ProLon στην ήδη καθιερωμένη διατροφική ρουτίνα που ακολουθείτε με ελάχιστη διαταραχή.

Η δύναμη της κυτταρικής αναζωογόνησης

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Ο δημιουργός της Τεχνολογίας Μίμησης Νηστείας - Dr. Valter Longo, Ph.D.

Τι λένε οι εμπειρογνώμονες

Το ProLon έχει τόσα πολλά οφέλη σχετικά με το βάρος, τον μεταβολισμό και τα κύτταρα που όχι μόνο το συνιστώ, αλλά αποφάσισα να συμμετάσχω στην αποστολή της εταιρείας με πλήρη εργασία ως επικεφαλής ιατρός.

Ο Δρ William Hsu, MD
Chief Medical Officer, L-Nutra, πρώην καθηγητής Ιατρικής, Χάρβαρντ

Το ProLon έχει τόσα πολλά οφέλη σχετικά με το βάρος, τον μεταβολισμό και τα κύτταρα που όχι μόνο το συνιστώ, αλλά αποφάσισα να συμμετάσχω στην αποστολή της εταιρείας με πλήρη εργασία ως επικεφαλής ιατρός.

Δρ Amy Savagian, MD
Triple Boarded in Internal, Integrative and Obesity Medicine

Όχι μόνο συνιστώ το ProLon ως συχνή διατροφική παρέμβαση, αλλά το έχω κάνει και ο ίδιος πολλές φορές. Αγαπώ αυτό το προϊόν τόσο πολύ, που επένδυσα στην εταιρεία

Dr. Maria Tulpan, MD
Ενδοκρινολογία, Διαβήτης & Μεταβολισμός - L-Nutra Ambassador