Είναι το ProLon για μένα; | Δίαιτα Prolon

Είναι το Prolon για μένα;

ProLon®

Προορίζεται για χρήση από υγιή άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία τους, από υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα που θέλουν να διαχειριστούν προληπτικά το βάρος τους με εύκολο και υγιεινό τρόπο και από άτομα που έχουν γνωστούς δείκτες για χρόνιες και ανθυγιεινές παθήσεις ( μετά από συνεννόηση με τον γιατρό τους). Το ProLon έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων βιοδεικτών για τη γήρανση, όπως η γλυκόζη, η χοληστερόλη, η αρτηριακή πίεση, ενώ μειώνει το κοιλιακό λίπος και την περίμετρο της μέσης.

Δείτε "Είναι το ProLon κατάλληλο για μένα;" παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς να πάρετε το ProLon®

Καταναλώστε το πρόγραμμα γευμάτων ProLon ® για 5 συνεχόμενες ημέρες.

Μην καταναλώνετε άλλη τροφή και κατά προτίμηση κανένα επιπλέον υγρό εκτός από νερό. Ο γιατρός σας μπορεί να εγκρίνει εξαιρέσεις.

Συνεχίστε την κανονική σας δίαιτα για τον υπόλοιπο μήνα, φροντίζοντας να υποβληθείτε στη μεταβατική δίαιτα μιας ημέρας στο τέλος των 5 ημερών.

Οδηγίες που περιλαμβάνονται σε κάθε κουτί ProLon ® .

Οι συμμετέχοντες στις κλινικές δοκιμές κατανάλωναν ProLon μία φορά το μήνα για 3 συνεχείς μήνες.

Πόσο συχνά πρέπει να κάνετε τη δίαιτα ProLon® 5 ημερών;

Ανάλογα με το σωματικό σας βάρος, τους βασικούς δείκτες και τις μετρήσεις υγείας και μετά την αξιολόγηση και τη σύσταση του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ProLon 3-12 φορές το χρόνο ανάλογα με την κατάστασή σας. Τα υγιή άτομα μπορεί να ωφεληθούν από τη χρήση του Prolon μόλις 1-4 φορές το χρόνο.

Εάν πιστεύετε ότι το ProLon ® μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς, αλλά έχετε υπάρχουσες συνθήκες υγείας, επικοινωνήστε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης που μπορεί να συστήσει και να εξουσιοδοτήσει τη χρήση του ProLon ® . ή επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας παρέχουμε πρόσβαση σε έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για να προσδιορίσετε εάν το ProLon είναι κατάλληλο για εσάς.

Πώς να πάρετε το ProLon®

Το ProLon® είναι μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Μην ξεκινήσετε εάν:

Είστε αλλεργικοί σε ξηρούς καρπούς, σόγια, βρώμη, σουσάμι ή σέλινο/σέλινο (το ProLon ® περιέχει αυτά)

Είστε έγκυος ή θηλάζετε

Έχετε διατροφικούς περιορισμούς ή πυρετό, βήχα, διάρροια ή σημάδια ενεργού λοίμωξης.

Εάν είστε λιποβαρείς σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, ή έχετε ανεπάρκεια πρωτεΐνης ή υποσιτίζετε:

4 ' 11 " -5 ' 2 " και κάτω από 100 λίβρες

5 ' 3 " -5 ' 4 " και κάτω από 105 λίβρες

5 ' 5 " -5 ' 7 " και κάτω από 115 λίβρες

5 ' 8 " -5 ' 10 " και κάτω από 125 λίβρες

5 ' 11 " -6 ' 0 " και κάτω από 135 λίβρες

6 ' 1 " -6 ' 4 " και κάτω από 150 λίβρες

Σημαντικές πληροφορίες για όσους έχουν διαγνωσθεί ιατρικές παθήσεις ή περιορισμούς ηλικίας:

Μην χρησιμοποιείτε το ProLon® Fasting Mimicking Diet™ χωρίς επίβλεψη γιατρού εάν έχετε διαγνωσμένη ιατρική πάθηση ή είστε κάτω των 18 ετών ή άνω των 70 ετών. Η διαγνωσμένη ιατρική κατάσταση περιλαμβάνει ιδιαίτερα διαβήτη (τύποι 1 ή 2), καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνο, νεφρική νόσο, ηπατική νόσο ή οποιοδήποτε ιστορικό λιποθυμίας (συγκοπή)

Επειδή το ProLon είναι μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων, αποφύγετε τα ακόλουθα κατά τις 5 ημέρες του προγράμματος:

  • Οποιαδήποτε έντονη άσκηση ή δραστηριότητες που μπορεί να καταναλώνουν υψηλό επίπεδο θερμίδων.
  • Περιβάλλοντα ακραίων θερμοκρασιών όπως υδρομασάζ και σάουνες ή οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις κάτω από έντονη έκθεση στον ήλιο ή τη θερμότητα.
  • Δεδομένου ότι το ProLon είναι ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε τρόφιμα, σταματήστε το προϊόν εάν εμφανίσετε οποιοδήποτε σύμπτωμα αλλεργικής αντίδρασης όπως εξάνθημα, αλλαγή στη φωνή, πρήξιμο ή πυρετό.
  • Εάν αισθάνεστε λιποθυμία ή λιποθυμία, θα πρέπει να φάτε κάτι ή να πιείτε χυμό ή να καταναλώσετε ένα ρόφημα με ζάχαρη. Εάν τα συμπτώματά σας δεν υποχωρήσουν, επικοινωνήστε με το γιατρό σας ή εάν πιστεύετε ότι πρόκειται για μια απειλητική για τη ζωή επείγουσα ανάγκη, καλέστε το 911.

Ως εταιρεία αφοσιωμένη στην υγεία σας, προσφέρουμε μια δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη με νοσηλευτή ή εγγεγραμμένο διαιτολόγο. Αφού αγοράσετε το ProLon, θα λάβετε τις οδηγίες για τον προγραμματισμό αυτής της κλήσης. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να προγραμματίσετε την κλήση σας πριν ξεκινήσετε το ProLon γρήγορα.

Το ProLon δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας και δεν έχει αξιολογηθεί από τον FDA.

ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Επισκεφθείτε τη σελίδα με τις συχνές ερωτήσεις μας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ