ProLon® Longevity Almond & Cocoa Spread Stuffed Christmas Cookies

Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα με Γέμιση ProLon® Longevity Almond & Cocoa Spread

Μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με αυτά τα υπέροχα χριστουγεννιάτικα μπισκότα με γέμιση ProLon® Longevity Almond & Cocoa Spread! Φανταστείτε: ένα μαλακό, βουτηγμένο στο βούτυρο μπισκότο που κρύβει μια νόστιμη έκπληξη - μια πλούσια, λαχταριστή γέμιση από το Almond & Cocoa Spread της Prolon. Αυτά τα μπισκότα όχι μόνο ικανοποιούν την γλυκιά σας επιθυμία, αλλά προσφέρουν και μια θρεπτική πινελιά στα εορταστικά σας γλυκά. Ας δημιουργήσουμε αυτές τις υπέροχες λιχουδιές που εγγυώνται να δώσουν χαρά και ευχαρίστηση αυτά τα Χριστούγεννα, σε μικρούς και μεγάλους. 

Υλικά:

- 1 φλιτζάνι αλεύρι πολλαπλών χρήσεων

- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

- 1/4 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο, να είναι μαλακό

- 1/4 φλιτζάνι ζάχαρη

- 1/4 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 

- 1 αυγό

- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

ProLon® Longevity Almond & Cocoa Spread

- Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες:

Προθέρμανση και Προετοιμασία: Προθερμάνετε το φούρνο στους 175°C (350°F). Βάλτε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί.

Προετοιμασία των Ξηρών Υλικών: Σε ένα μπολ, ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Αφήστε στην άκρη.

Κρέμα Βούτυρου και Ζάχαρες: Σε ένα άλλο μπολ, ανακατέψτε μαζί το μαλακό βούτυρο, τη ζάχαρη και την καστανή ζάχαρη μέχρι να γίνει αφράτο και ανάλαφρο μείγμα. 

Προσθήκη Υγρών Υλικών: Προσθέστε στο μείγμα το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπήστε μέχρι να αναμειχθούν καλά.

Συνδυασμός Υγρών και Ξηρών Υλικών: Προσθέστε σταδιακά το μείγμα αλευριού στα υγρά υλικά, ανακατεύοντας μέχρι να ενωθούν και να δημιουργήσουν ένα ζυμάρι. Καλύψτε το ζυμάρι με μια μεμβράνη και αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Δημιουργία μπαλίτσας με το ζυμάρι: Μόλις κρυώσει, πάρτε κουταλιές από το ζυμάρι και φτιάξτε μπάλες. Πιέστε τις μπάλες στο παλάμι σας και βάλτε μια μικρή κουταλιά του γλυκού από το Prolon Longevity Αμυγδάλου και Κακάο Spread στο κέντρο.

Κλείσιμο και Σχήμα: Αναδιπλώστε τις άκρες του ζυμαριού γύρω από τη γέμιση, σφραγίστε τες εντελώς και δώστε πάλι στο ζυμάρι το σχήμα μιας μπάλας.

Ψήσιμο: Τοποθετήστε τις μπάλες από ζυμάρι με τη γέμιση στο ταψί και ψήστε για 10-12 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα στις άκρες.

Αφήστε να Κρυώσουν και Πασπαλίστε (Προαιρετικά): Αφήστε τα μπισκότα να κρυώσουν στο ταψί για λίγα λεπτά πριν τα μεταφέρετε σε ένα στρώμα σύρματος για να κρυώσουν εντελώς. Πασπαλίστε με σκόνη ζάχαρης αν θέλετε για μια γιορτινή νότα.

Αυτά τα μπισκότα θα έχουν μια υπέροχη έκπληξη μέσα τους με το απολαυστικό Prolon Longevity Αμυγδάλου και Κακάο Spread, κάνοντάς τα ιδανικά για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα!

Αποποίηση: Η φωτογραφία που χρησιμοποιείται είναι καθαρά για εικαστικούς σκοπούς και δεν αντιπροσωπεύει απευθείας το τελικό προϊόν της παρουσιαζόμενης συνταγής.


ProLon® 5 ημερών
από €199,00
Σετ Νηστείας ProLon Reset - 1 Day
από €49,00
ProLon® Fasting Shake (14 φακελάκια) NEO
€69,00
ProLon® Nutrition Bar
€39,00
Έκπτωση
ProLon® Longevity Spread
από €11,90 Κανονική τιμή €47,60