Έκανα τη δίαιτα που μιμείται τη νηστεία 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧® για 5 ημέρες

Έκανα τη δίαιτα που μιμείται τη νηστεία 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧® για 5 ημέρες

Ναι, το ξέρω, ακούγεται κάπως περίεργο , πώς μπορούμε να μιμηθούμε την νηστεία , χωρίς στην πραγματικότητα να νηστεύουμε! Κι όμως! Αυτό ακριβώς πετυχαίνουμε με 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧® 𝟓-𝐝𝐚𝐲.  Το 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧®  πρωτοσυστήθηκε από τον Δρ Valter Lοngo , ως μέθοδος διατροφής από την οποία αποκομίζουμε όλα τα οφέλη της νηστείας, χωρίς να χρειάζεται να χρειάζεται να απέχουμε πλήρως από το φαγητό. Οι περισσότερες νηστείες αυτής της φύσεως  χρειάζονται καθοδήγηση από κάποιον εξειδικευμένο γιατρό, επομένως, μπορεί να είναι και ακριβές.

 H νηστεία μπορεί να γίνει το κλειδί που θα σας χαρίσει νεανικότητα και υγεία. Συγκεκριμένα , η διαλλειμματική νηστεία ,είναι μια δημοφιλής μέθοδος απώλειας βάρους και επίτευξης ευεξίας , που έχει ακουστεί περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Αν και είναι γνωστή  για την αποτελεσματικότητά της στην απώλεια βάρους, υπάρχουν κι πολλά επιπλέον κρυμμένα μυστικά ευζωίας πέραν αυτού.  Όταν νηστεύουμε, ενεργοποιούμε τον λεγόμενο μηχανισμό της «αυτοφαγίας». Αυτός είναι ο τρόπος του σώματός μας να καθαρίζει εσωτερικά  ή να απαλλαγεί από παλιά, δυσλειτουργικά κύτταρα. Είναι ένας μηχανισμός που ο οργανισμός αντικαθιστά τα παλιά κύτταρα με πιο υγιή. Ουσιαστικά αποτοξινώνεται ο οργανισμός από τα κατεστραμμένα κύτταρα και τις τοξίνες, και έτσι δημιουργούνται νέα , υγιή κύτταρα.  Αυτό μπορεί να βοηθήσει :

  • στη μείωση των φλεγμονών
  • στη βελτίωση των επιπέδων ενέργειας
  • στη πνευματική οξύτητα
  • στην μακροζωία
  • σε χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης
  • στις καρδιακές παθήσεις,
  • στο Αλτσχάιμερ
  • στον καρκίνο
  • στο να διατηρήστε το ιδανικό σας βάρος
  • να μειώσετε το κοιλιακό λίπος

Σύμφωνα , με τον  Δρ Valter Lοngo χρειάζονται περίπου 2-3 ημέρες νηστείας για να μεταβείτε από τη λειτουργία καύσης της  γλυκόζης  στη  λειτουργία καύσης λίπους.

Αλλά τι είναι η συγκεκριμένη  νηστεία;

Το 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧®  είναι λίγο διαφορετικό από μια απλή δίαιτα που μιμείται τη νηστεία (FMD). Η διαφορά είναι ότι μπορείτε να έχετε παρόμοια οφέλη με μια πολυήμερη νηστεία, χωρίς στην πραγματικότητα να χρειάζεται να νηστεύετε. Ξεγελάς το σώμα σου ώστε να νομίζει ότι νηστεύει, δίνοντας του τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία και παρέχοντας όλα τα οφέλη της παρατεταμένης νηστείας. Έτσι, εκτός από το ότι θρέφει πραγματικά το σώμα σας, το 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧®  βοηθά  να διατηρήσετε τη μυϊκή σας μάζα κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία και επίσης για την απώλεια/έλεγχο βάρους, αν αυτός είναι ένας από τους στόχους σας. Επειδή οι περισσότεροι από εμάς αυτό που πραγματικά θέλουμε να χάσουμε, είναι το λίπος.

Τα μυϊκά κύτταρα έχουν υψηλότερο μεταβολικό ρυθμό από τα λιποκύτταρα. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο μυϊκό ιστό έχετε, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε, ακόμη και σε κατάσταση ηρεμίας. Οι μύες μπορεί να ζυγίζουν περισσότερο από το λίπος σε όγκο, κι αυτό μπορεί να σας ενοχλεί, ειδικά αν εστιάζετε σε απλούς αριθμούς, κι όχι στο ότι νιώθετε πιο ανάλαφροι και λειτουργικοί. Έτσι, αν η ζυγαριά δεν δείχνει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο τέλος ενός πενθήμερου προγράμματος 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧®, αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι η μυϊκή σας μάζα παραμένει σχεδόν ίδια. (Αυτό δεν συμβαίνει σε μια απλή τυπική δίαιτα 5 ημερών ). Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό δεν είναι μια δίαιτα express ή κάποιο τρελό κόλπο απώλειας βάρους. Εάν ψάχνετε έναν πιο γρήγορο τρόπο αδυνατίσματος , τότε μπορείτε να καταφύγετε σε άλλες πρακτικές όπως όπως να συνδυάσετε ένα ρόφημα από σιρόπι σφενδάμου και νερό με πιπέρι καγιέν ή κάποιο «τσάι αδυνατίσματος » που ουσιαστικά απλώς αδειάζει τα έντερά σας με έναν  επιθετικό και επιβλαβές τρόπο.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας , την δική μου εμπειρία με το 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧®. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική , καθώς έχω δοκιμάσει κι άλλη φορά να κάνω αποτοξίνωση χωρίς να τα καταφέρνω , ένιωθα μόνιμα κουρασμένη , χωρίς ενέργεια και αντοχή να συνεχίσω και κάπως έτσι , η προσπάθεια μου, κατέληγε σε αποτυχία. Νόμιζα , λοιπόν ότι θα δυσκολευτώ αρκετά και σε αυτή μου την προσπάθεια. Αυτό όμως ήταν διαφορετικό. Δεν θα πω ότι ήταν πολύ εύκολο. Σίγουρα  μέχρι την 4η μέρα κοίταζα παράλογα τους ανθρώπους που έκαναν ουρά έξω από μία καφετέρια  επειδή  απλώς , ήθελα έναν καφέ. Ήταν τόσο δύσκολο να κόψω τη ζάχαρη και τον καφέ ή να ακολουθήσω μια υγιεινή διατροφή χωρίς να τρώω έξω για 5 ημέρες;  Η αλήθεια είναι πως ,όχι δεν ήταν. Ήμουν λίγο κουρασμένη την πρώτη μέρα και είχα πονοκέφαλο. Αν και είμαι ιδιαίτερα εθισμένη στην καφεΐνη , θα έπρεπε να την βγάλω από τις συνήθειες μου. Μπορείτε, όμως  να καταναλώνετε έως και 8 γραμμάρια καφεΐνης κατά τη διάρκεια του πενθήμερου προγράμματος 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧®, εάν το χρειάζεστε. Εγώ  έπινα ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι τις ημέρες που ήμουν στο γραφείο, το οποίο διέλυε όλους τους πονοκεφάλους. Κοιμήθηκα τόσο καλά ολόκληρη την εβδομάδα (μάλλον λόγω της ελάχιστης καφεΐνης), κάτι που είναι ασυνήθιστο για μένα. Το πιο απροσδόκητο όφελος ήταν η ενέργεια που είχα μετά τη δεύτερη μέρα, η οποία συνεχίστηκε για εβδομάδες μετά το τέλος. Η πελματιαία απονευρωσίτιδα (φλεγμονή στο πόδι μου) ήταν κάτι από το οποίο υπέφερα για σχεδόν δύο χρόνια πριν να δοκιμάσω το 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧® και κανένα μασάζ, ή κάποια επιθέματα πάγου δεν βοηθούσαν την κατάσταση.   Ακόμη κι αν σταματούσα το τρέξιμο για κάποιο διάστημα δεν είχε μεγάλη διαφορά. Μετά την διαδικασία Νηστείας με το 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧® , μπορώ να πω πως ανακουφίστηκα αρκετά από τον πόνο που μου προκαλούσε η χρόνια  φλεγμονή μου .

Θα το δοκιμάζατε;

 Αν ψάχνετε κάτι για να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής (τώρα που όλοι τρώμε έξω και κοινωνικοποιούμαστε πολύ περισσότερο!), νιώθετε ότι χρειάζεστε ένα reset ή απλώς νιώθετε νωθροί, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Άτομα που πάσχουν από διαβήτη μπορεί να χρειάζεται να ρωτήσουν τον γιατρό τους, αν μπορούν να ξεκινήσουν το πενθήμερο πρόγραμμα διατροφής  . Επίσης εάν παίρνετε κάποια φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν ξεκινήσετε το 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧®. Προφανώς, εάν είστε λιποβαρείς, αναρρώνετε από μια ασθένεια ή δεν είστε  καλά, δεν είναι η ώρα να βάλετε το σώμα σας σε λειτουργία «καθαρισμού». Αυτή η λειτουργία αποτοξίνωσης δεν είναι η ενδεδειγμένη αυτή την ώρα για το σώμα σας. Όπως όλα στη ζωή, έχουν να  κάνουν με την ισορροπία

 

Τελικά το προϊόν αυτό το αγάπησα. Εντάξει, μπορεί να μην απόλαυσα και τις 5 ημέρες του προγράμματος, αλλά λάτρεψα την ενέργεια και την πνευματική διαύγεια που χαρίζει. Τόσο πολύ, που θα το επαναλάβω αυτόν τον μήνα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ταξίδι μου με το 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧® στον λογαριασμό μου στο Instagram , αν σας ενδιαφέρει και μπορώ να σας δείχνω πως λειτουργώ όσο βρίσκομαι στο πρόγραμμα. Έχω περιορίσει την καφεΐνη κατά την προετοιμασία, οπότε ελπίζω ότι θα είναι πιο εύκολο αυτή τη φορά! Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το 𝐏𝐫𝐨𝐋𝐨𝐧®, μπορείτε να μας στείλετε email και να οργανώσετε μια συνομιλία μαζί μου για να μάθετε περισσότερα.


ProLon® 5 ημερών
από €199,00
Σετ Νηστείας ProLon Reset - 1 Day
από €49,00
ProLon® Fasting Shake (14 φακελάκια) NEO
€69,00
ProLon® Nutrition Bar
€39,00
Έκπτωση
ProLon® Longevity Spread
από €11,90 Κανονική τιμή €47,60