ProLon®: Η Wellness & Anti-aging Expert  Ελεάνα Παπαχαραλάμπους παρουσιάζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα διατροφής

ProLon®: Η Wellness & Anti-aging Expert Ελεάνα Παπαχαραλάμπους παρουσιάζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα διατροφής

Μας μυεί στην πιο πρόσφατη πρωτοποριακή τεχνολογία στον κόσμο της διατροφής, ιδανική για κυτταρική αναζωογόνηση - Την Τετάρτη 18.01.23 στον Κέντρο της OsteoStrong® στο Μαρούσι

Ένα επιστημονικά σχεδιασμένο πρόγραμμα διατροφής (5 ημερών ή 24 ωρών) με 20ετή πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα και εμπνευσμένο από την βραβευμένη με Νόμπελ επιστήμη της αυτοφαγίας!

Το ProLon® είναι το πρώτο και το μοναδικό κλινικά δοκιμασμένο πρόγραμμα γευμάτων νηστείας που συνιστούν οι γιατροί ενώ επιπλέον κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την προώθηση της μακροζωίας και της υγείας του ατόμου.  

Τα πολλαπλά οφέλη του πενθήμερου προγράμματος γευμάτων έχουν αποδειχθεί κλινικά και μερικά από αυτά είναι η υποστήριξη της φυσικής διαδικασίας του κυτταρικού καθαρισμού του οργανισμού, η ενίσχυση της διαύγειας, η απώλεια κοιλιακού λίπους με την ταυτόχρονη προστασία της μυϊκής μάζας και η αύξηση των επιπέδων της ενέργειας.

Την Τετάρτη 18.01.23 στον Κέντρο της OsteoStrong® στο Μαρούσι, η Ελεάνα Παπαχαραλάμπους θα μας παρουσιάσει το καινοτόμο αυτό πρωτόκολλο αποτοξίνωσης, όπου σε συνδυασμό με τα οφέλη της χρήσης της μεθόδου της OsteoStrong® μπορούν να δυναμώσουν τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό μας σύστημα!

Στην OsteoStrong® 10 λεπτά 1 φορά την εβδομάδα αρκούν για να αποκτήσετε την απόλυτη δύναμη, εστιάζοντας στο σκελετικό σας σύστημα! Πρόκειται για μια μοναδική μέθοδο, αποτελεσματική για άτομα όλων των ηλικιών και των επιπέδων δραστηριότητας, όπου βασίζεται στον νόμο της οστεογονικής φόρτισης (osteogenic loading) ενεργοποιώντας τη φυσική λειτουργία αύξησης της οστικής πυκνότητας και της μυϊκής μάζας.

Κλείστε τη θέση σας και ετοιμαστείτε να κάνετε reset την υγεία και ευεξία σας, νιώθοντας ξανά δυνατοί και έτοιμοι για ένα δημιουργικό 2023!
 
Λίγα λόγια για την Ελεάνα Παπαχαραλάμπους

  | Wellness and Anti-aging Expert,
Business Development Consultant on Wellness and Health Project, Wellness influencer , Health Services Manager με πτυχίο και μεταπτυχιακό στην διαχείριση υπηρεσιών υγείας, με 15ετή εμπειρία στον τομέα της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας, ειδική στην Δημιουργία Πρότυπων και Καινοτόμων Κέντρων και Πρωτοκόλλων Προληπτικής και Αναγεννητική ιατρικής. Ειδικευμένη στους ευρωπαϊκούς νόμους και κανονισμούς στον τομέα της υγείας , των εξατομικευμένων προϊόντων Γερόλύσης και της Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας Υγείας. Εκτελεστικό μέλος, από το 2005, της Ευρωπαϊκής Αναγεννητικής και Αντιγηραντικής Κοινότητας E.S.S.A.M – Μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Γεροντολογίας.

 

Πηγή


ProLon® 5 ημερών
από €199,00
Σετ Νηστείας ProLon Reset - 1 Day
από €49,00
ProLon® Nutrition Bar
€39,00
Έκπτωση
ProLon® Longevity Spread
από €11,90 Κανονική τιμή €47,60
Έκπτωση
Longevity Bundle
Τιμή έκπτωσης €230,00 Κανονική τιμή €287,00