Η δίαιτα ProLon

Η δίαιτα ProLon®

Η πρακτική της νηστείας έρχεται με τις ανταμοιβές και τις προκλήσεις της. Για μερικούς, η σκέψη να μείνουν χωρίς φαγητό για μεγάλο χρονικό διάστημα (2 ή περισσότερες ημέρες) μπορεί να είναι τρομακτική.

Ωστόσο, για να έχετε τα μέγιστα οφέλη για την υγεία που έχει να προσφέρει μια νηστεία, απαιτείται μια παρατεταμένη νηστεία όπως η δίαιτα ProLon®.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ

Αναπτύχθηκε από τον καθηγητή Valter Longo

Αναπτύχθηκε από τον καθηγητή Valter Longo, Διευθυντή του Ινστιτούτου Longevity στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, η δίαιτα ProLon είναι η πρώτη και μοναδική κλινικά ελεγμένη, επιστημονική ανακάλυψη στην τεχνολογία Fasting Mimicking που υπερβαίνει κατά πολύ την απώλεια βάρους* όταν πρόκειται για ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία . Οι 5 ημέρες της Διατροφής Μίμησης Νηστείας ProLon φέρνουν το σώμα σε κατάσταση νηστείας που ενεργοποιεί τον μηχανισμό του ίδιου του σώματος να ανακυκλώσει σε κυτταρικό επίπεδο για αναζωογόνηση από μέσα.

Οφέλη από τη δίαιτα ProLon

• Μείωση του σπλαχνικού λίπους στην κοιλιά που είναι δύσκολο να χαθεί, ενώ διατηρείται η άλιπη μάζα σώματος

• Έναρξη αύξησης του κυτταρικού καθαρισμού (μια διαδικασία γνωστή ως αυτοφαγία)

• Βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς μεταβολικής ισορροπίας

• Η δυνατότητα να τρώτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ καθ' όλη τη διάρκεια της 5ήμερης νηστείας

ProLon - Η γρήγορη 5 ημερών που μπορείτε να επιτύχετε.

Με τη δίαιτα ProLon, θα βιώσετε αυτά τα οφέλη για την υγεία και πολλά άλλα, παρέχοντας στο σώμα σας έναν επιστημονικά ανεπτυγμένο συνδυασμό μικροθρεπτικών και μακροθρεπτικών συστατικών που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το σώμα τρέφεται ενώ περνάει τη διαδικασία αναζωογόνησης της κατάστασης νηστείας.

Παράγγειλε τώρα