The company with the corporate name Prolon Greece PC, whose registered offices are in Athens (junction of 1 Palaia Poseidonos Ave. & 3 Moraitini St.) duly represented in its capacity as exclusive distributor of Prolon products (hereinafter the distributor or Company) of the company L-Nutra Inc, whose registered offices are at 8000 Beverly Blv, Los Angeles, CA, 90048, US, manages the website prolonfmd.gr with the permission of the said company (hereinafter the WEBSITE) and the e-shop hosted on that website, for the sole purpose of facilitating its customers in relation to those products.

To be able to provide you with services via the e-shop, and to allow you have direct and effective communication with the e-shop and place your orders via it, we collect all personal information and data as is needed about your via the website, phone conversations, emails and written and oral communications.This Privacy Policy outlines how we collect, store and use that data from the website prolonfmd.gr and the measures we taken to ensure that the data are kept safe.

Personal data is information which directly or indirectly identifies you; Indirectly, meaning in the sense that it needs to be combined with other information such as your name, address, email and telephone number, or device unique ID.

Information voluntarily provided by users of the website is used by prolonfmd.gr to enable users to have direct, effective communication with the e-shop, to provide answers to specific questions they post and to allow them to place orders. The information collected by prolonfmd.gr via the website seeks to measure visitor numbers, identify customer requirements for more products and make it easier to enter into transactions with the company. prolonfmd.gr does not distribute email addresses or any other information relating to users and customers to any other organization or associate not connected to prolonfmd.gr, but only to direct associates in the order handling process (such as couriers) and ensures insofar as possible that they implement adequate security measures to protect your personal data.

Data collection. prolonfmd.gr has designed its website so that users can visit it without needing to disclose their identity, unless they want to. Visitors to the website are asked to provide us with their personal data only in the case where (a) they want to order products via the e-shop or send an email about their order to the email address info@prolonfmd.gr

(b) register for the website (create a profile for future purchases or to receive updates).

prolonfmd.gr collects four types of information about users: (1) data the user provides us with when registering as a customer, (2) data the user provides us with in order to place an order via prolonfmd.gr, (3) data the user provides us with to participate in contests run from time to time and (4) data the user provides us with when connecting via another platforms, ios, android apps, Facebook, Google).

When filling out any order form to purchase items via the e-shop on the prolonfmd.gr website, you will be asked for your name-surname, address, local postcode, email address, phone number, payment method for the order, such as details of your credit card. In addition, you may be asked for more specific information such as the dispatch - delivery details for an order, billing details or detailed about an offer you have requested. prolonfmd.gr uses that information provided by you when you fill out the form, in order to communicate with you (i) about delivery of the order to your premises, (ii) to confirm and identify the customer if needed, (iii) about special offers from prolonfmd.gr and (iv) to arrange the pick up of gifts after a contest draw. You can choose to receive such communication or not from prolonfmd.gr by sending a request via email to the address info@prolonfmd.gr.

Use of personal data. The Distributor will use your personal data solely to provide services via the e-shop, to fill your orders placed via that shop and to enable direct, effective communication with the e-shop. We do not collect any more personal data or other types of data than is necessary to achieve that purpose. We will only use your personal data in accordance with the Privacy Policy set out herein, unless you have provided specific consent for your personal data to be used in another way. If we intend to use your personal data which is being processed with your consent for purposes other than the ones for which consent has been specified, we will inform you in advance and if processing is done on the basis of consent, we will use your personal data for a different purpose only with your permission.

Use of customer data for advertising purposes. To constantly improve and upgrade our services, we may send you marketing communications by email relating to our company which may be of interest to you. You can chose the type of communications you want to receive, at any time by updating your email preferences. You can also delete them at any time and request that we stop sending you those messages. SMS are sent to the mobile phone number you provided us with when you placed your order, in order to inform you about the progress of your order. Using the online account you created on the website, you can choose whether or not you want to receive advertising/promotional materials via SMS.

We will not use your data for advertising purposes unless you have given prior, express and free consent for that. However, in the case of existing customers, we may use the email address we have obtained in the context of our existing customer relationship, to provide you with marketing materials related to similar products or services you have previously requested, used, or which may be of interest to you. However, you can object to such use at the time of collection and each time that a message is sent. To stop receiving email messages for marketing purposes, follow the instructions in the email you have received.

Access to information. To process any order we need to collect personal data so that the order can be delivered or booked. Moreover, use of credit cards (which require proof of the identity of the legal holder of the card in order to apply a charge) is safeguarded in each case. All documents and paperwork confirming or indicating the customer’s identity remain strictly confidential and are only checked by the head of department at the Distributor which manages the prolonfmd.gr website. If you submit personal data it means that you consent to that data being used for the purposes stated above by the employees of the Distributor which manages the prolonfmd.gr website. The Distributor which manages the prolonfmd.gr website requires that its employees and website maintenance staff provide users/customers with the level of security stated in the Privacy Policy. Under no circumstances can prolonfmd.gr share your personal data with others without your prior consent, unless it is required to do so by law or court order.

Legal obligations and legal defense We may need to use and retain your personal data for legal or compliance reasons, such as to prevent, identify or investigate a crime, prevent loss, fraud or any abuse of our services and IT systems. We may also need to use your personal data for internal and external audits, for information security purposes, or to exercise our rights or protect confidentiality, security, or our property or that of other persons.

USE OF THE WEBSITE - TERMS OF USE

Sections of the software running the e-shop on the prolonfmd.gr website for mobile devices may contain copyrighted material, use of which is acknowledged within the e-shop.

Cookies: prolonfmd.gr can use cookies to make it easier to use services and provide them via the website. For more information please consult the link below.

Business transfers. Insofar as any reorganization, restructuring, merger or sale or other transfer of assets (hereinafter Business Transfer) is concerned, we will transfer data, including personal data, on a reasonable scale and as necessary for the Business Transfer, provided that the recipient agrees to respect your personal data in a manner consistent with the applicable data protection laws. We will continue to ensure the confidentiality of any personal data and will inform the subjects affected prior to personal data becoming subject to any different privacy policy.

Processing of children's personal data. The Controller/Distributor will not collect or process personal data of children aged under 15 unless parental consent has been given in accordance with applicable law. If we learn that the personal data of a child has been accidentally collected, we will delete that data without undue delay.

Correction, modification or erasure of data. prolonfmd.gr allows its users to correct, change, supplement or erase data and information provided to prolonfmd.gr. If you opt to delete information, prolonfmd.gr will act to ensure that information is promptly deleted from its records. For the protection and security of users, prolonfmd.gr will attempt to confirm that the person making the changes is actually the same person as the user. To access, change or erase your personal data, to report problems about the operation of the website or to pose any question please contact prolonfmd.gr using the contact form on the website or by phone at +30 2104805505 or email at the address info@prolonfmd.gr. Your personal data can also be changed or corrected via your account on prolonfmd.gr. Please bear in mind though that we will do whatever possible to protect your personal data but safeguarding your website password depends on you too.

Security of transactions. The Distributor which manages the prolonfmd.gr website undertakes to ensure the safety and integrity of the data collected about website users. prolonfmd.gr has put in place procedures and implements suitable technical and organizational measures to protect the personal data which users submit via the website or provide to it using any other means (by phone for example). Those procedures protect users' data from any unauthorized access or disclosure, loss or misuse, change or destruction. They also help confirm that the data are accurate and used correctly. Your connection to the website is secure because the site uses SSL (Secure Socket Layer) technology. SSL technology relies on a key to encrypt data sent via the SSL connection. The security check between the data and the Server is based on the unique key code ensuring complete communication. The Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari, and Google Chrome browsers all support the SSL protocol and it is recommended that they be used to connect to the prolonfmd.gr website. We implement suitable levels of security and so have put in place reasonable physical, electronic and administrative processes to safeguard the data we collect against accidental or unlawful destruction, loss, corruption, unauthorized disclosure or access to personal data that is transmitted, stored or otherwise processed. Our information security policies and procedures are closely aligned with widely accepted international standards and are revised regularly and updated when needed, to meet our business needs, and reflect changes in technology and regulatory requirements. Access to your personal data is only granted to the Distributor’s staff or direct associates, who need to have such information in order to fill orders. In the case of a data breach involving personal data the Controller/Distributor will comply with applicable law on notification of the breach, immediately reporting the fact to the authorities if it is clear that the personal data stored in identifiable form has been stolen.

Your legal rights. As a data subject you have specific legal rights regarding the personal data we collect from you.
The following list contains information about your legal rights arising from the applicable data protection law:–  The right to withdraw consent: If personal data is processed on the basis of your consent, you can withdraw consent at any time by contacting us via the site’s contact form or by phone at +30 2104805505 or via email at info@prolonfmd.gr.
–  Right of rectification: You can also ask us to correct the personal data relating to you. We make reasonable efforts to ensure that your personal data in our possession or under our control which is used on a continuous basis is kept accurate, complete, up-to-date and relevant, based on the most recent information available to us. You can also check and correct your personal data when you log into your personal account on prolonfmd.gr.
– Right to restrict processing: You can ask that the processing of your personal data be restricted if: 1)
you contest the accuracy of your personal data for the time we will need to verify it; 2) processing is unlawful and you ask for processing to be restricted instead of your personal data being erased; 3) we no longer need your personal data but you need it for the establishment, exercise or defense of legal claims; 4) you object to processing for the time we require to verify to what extent our legal interests take precedence over yours.
–  Right of access:: You can ask us for information about the personal data we hold relating to you, including information about the categories of personal data we have in our possession or under our control, what purpose they are used for, where they were collected from if not collected from you directly, and to whom they have been notified, as appropriate. You can obtain a copy of the personal data we hold about in electronic format free of charge. To view your online data, you need to connect and select your "My Account" information. We reserve the right to charge a reasonable fee for any further copies you may request.

Time period: We will attempt to handle your request within 30 days. However, that deadline may be extended for specific reasons relating to a specific legal right or the complexity of your request.

Restriction of access: In certain cases, we may not be able to provide access to some or all of your personal data given the legal rules in place. If we refuse your request for access, we will inform you of the reason for that refusal.


– Right of portability: At your request, we will transfer your data to another data controller, where that is technically feasible provided the processing is based on your consent or is necessary to perform a contract. Instead of receiving a copy of your personal data, you can request that the data be transferred to another controller directly, who is indicated by you.
– Right of erasure: You can ask us to erase your personal data, where: the personal data is no longer necessary for the purposes for which they were collected or processed; you have a right to refuse further processing of your personal data and you exercise that right; processing is done based on consent, you withdraw your consent and there is no other legal basis for processing; your personal data have been illegally processed unless the processing is necessary to comply with a legal obligation that requires us to process them, particularly for legal obligations to perform a duty - to establish, exercise or defend legal claims. You can do this through our e-shop.

– - Right to object: You can object at any time to the processing of your personal data on grounds relating to your particular situation, provided that processing is not based on your consent but on our legitimate interest or that of third parties. In that case we will no longer process your personal data unless we can demonstrate essential lawful grounds and an overriding interest in processing it or to establish, exercise or defend legal claims. If you object to the processing, please clarify to what extent your wish your personal to be deleted or the processing thereof by us to be restricted.
– The right to submit a complaint: If there is an alleged breach of the applicable privacy laws, you can file a complaint with the Data Protection Authority in the country where you live or where the alleged breach occurred. In Greece that authority is the Hellenic Data Protection Authority (Law 2472/1997 and Law 4624/2019).

- Unidentifiability: In some cases we may not be able to search your personal data because of the identifiers provided in your request; for example, when you provide your name and email address, the data are those collected via the browser’s cookies or the data collected from social media networks after you publish a comment using a pseudonym not known to us.
In cases like that, where we cannot identify you as a data subject we are not able to comply with your request to enforce your legal rights, as set out in this section, unless you provide us with additional information that allow us to identify you.

Exercising your legal rights: To exercise your legal rights, please contact the Company in writing by email at info@prolonfmd.gr. You can also directly contact our Data Protection Officer Mr. Petros Boudouris at +306951973788

 

Retention of your personal data. The personal data we collect from you will be deleted by us if it is no longer necessary to achieve the purposes for which it was originally collected. The maximum retention period is 6 years from the date of your consent. However, we may be required by law to store your personal data for a longer time period.

In addition, we will not delete all of your personal data if you have asked us not to contact you in the future. To that end, the Distributor keeps records with information about the persons who do not wish to be contacted in the future (such as via email). We treat such requests as consent to store your personal data for the purposes of keeping a specific record, unless you give us different instructions.
Please direct your questions about personal data and any requests to exercise your legal rights to our Data Protection Officer Mr. Petros Boudouris at +306951973788

Periodic Changes. prolonfmd.gr
is constantly expanding, updating and improving its website and related products and services and this policy may also be updated as well. Please read this policy at regular intervals to learn about any changes to the content of this Privacy Policy. This policy will be amended from time to time without users being given prior notice. The amended Privacy Policy will apply from the date of its publication on the Website and so you will be asked when you log onto it the first time after amendments, to once again provide consent for the collection, storage, management and processing your personal information and data.

COOKIES

Cookies: prolonfmd.gr can use cookies to make it easier to use services and provide them via the website. Cookies are small text files sent to and stored on the user's computer, allowing websites such as prolonfmd.gr to operate seamlessly and without technical malfunctions, to collect the user’s various preferences, to identify frequent users, to make access easier for them, and to collect data to improve the content of the site. Cookies do not harm users' computers or the files stored on them. We use cookies to provide you with information and process orders but they also allow us to present you with promotional and educational content relevant to your interests and needs. You should bear in mind that cookies are absolutely necessary for the prolonfmd.gr website to function properly and seamlessly.

Cookies can be divided into the following categories:
- Essential cookies. They allow the site’s basic functions to be performed such as adding products to your basket, storing products in the wish list and electronic payments. Without those essential cookies, the problem-free operation of the e-shop is immediately affected, your personal browsing experience is impacted and the e-commerce basic features underperform.
– Functionality cookies. These cookies remember your preferences when you browse our website, so we can suggest suitable products based on your needs, thereby helping your find what you are looking for more easily.
– Performance Cookies. Performance Cookies collect information about how visitors use our website. They allow us to see which pages are most frequently visited, inform us if there is some problem during navigation, etc. These cookies do not collect information that identifies the visitor since the information is aggregated and therefore anonymous. They are only used to improve the way e-shop operates.– Advertising Cookies. These cookies are used to provide ads relevant to you and your interests. They are also used to send ads or offers that best match your requirements, thus limiting unwanted and meaningless advertising messages. They also help us measure how our advertising campaigns performed.
– Analytics Cookies. These are a subset of the functionality cookies and enable us to evaluate the effectiveness of the various functions on our website, thereby allowing us to continually improve the experience we offer you.

Third party vendors, including Google may display the Company’s ads on websites on the internet, and use cookies to update, optimize and promote ads based on the user’s previous visit to the prolonfmd.gr website.prolonfmd.gr may also use cookies from your previous visit to its website for remarketing.
You can choose to opt out of Google using cookies in this way by clicking here..

You can also adjust your browser settings to notify you each time before a cookie is downloaded and you can decide whether to download it or reject it. In that case bear in mind that you may not be able to make the most of all its functions.
prolonfmd.gr may use Google Analytics features to display ads (e.g., remarketing, Google Display Network reporting, etc.). Using  Ad Settings, visitors can opt out of Google Analytics for display ads as well as customize Google Display Network ads. Here are the available Google Analytics opt-out options  for the web.
prolonfmd.gr complies with Google AdWords Interest-based Advertising Policy  and restrictions on  sensitive categories  and::
prolonfmd.gr and third party vendors, including Google, use cookies together (such as the Google Analytics cookie) to update, optimize, and display ads, in accordance with previous visits by users to its site, to report on how advertisements of prolonfmd.gr display, and on other uses of advertising services, interactions with these ad displays, and ad services related to visits to the site prolonfmd.gr. prolonfmd.gr may use data from Google's interest-based advertising or third-party audience data (such as age, gender and interests) with Google Analytics.
We reserve the right to amend this cookies policy at any time.

Any changes to this Cookies Policy will take effect from the moment the amended cookies policy is available on the Website, so you will be asked the first time you log in after the amendment to once again provide consent for the downloading and use of cookies by the website.
Third party advertisers and other businesses we collaborate with may use their own cookies to collect information relating to your activities on our site. We do not control these Cookies.

H εταιρεία με την επωνυμία  Prolon Greece ΜΟΝ. IKE  που εδρεύει στην Αθήνα ( Παλαιά Λεωφόρος Ποσειδώνος 1 και Μωραΐτινη  3) και εκπροσωπείται νόμιμα με την ιδιότητά της ως αποκλειστικός διανομέας  του προϊόντος Prolon (εφεξής καλούμενη ο ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ)  της εταιρείας L-Nutra INC εδρεύει στο Λος Άντζελες της Καλιφόνια (8000 Beverly Blv, Los Angeles, CA, 90048, US), διαχειρίζεται κατόπιν αδείας από την εν λόγω εταιρία, την παρούσα ιστοσελίδα prolonfmd.gr (εφεξής καλούμενη και ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ), καθώς και το κατάστημα ηλεκτρονικών αγορών (e-shop) εντός της ιστοσελίδας με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της αναφορικά με τα το προϊόν αυτό.

Για να σας παρέχουμε υπηρεσίες μέσω του e-shop, προκειμένου να έχετε άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το e-shop και για την εκτέλεση των παραγγελιών σας μέσω αυτού, συλλέγουμε όσες αναγκαίες προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα για εσάς από τον ιστότοπό μας, τις τηλεφωνικές μας συνομιλίες, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις γραπτές και προφορικές μας επικοινωνίες.Η παρούσα  Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τη μέθοδο συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης τωνδεδομένων αυτών από την ιστοσελίδα prolonfmd.gr  και τα μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα αυτά διατηρούνται ασφαλή.

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας προσδιορίζουν άμεσα ή έμμεσα. Έμμεσα σημαίνει σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα, το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας, ή ένα μοναδικό αριθμό αναγνώρισης συσκευής.

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το prolonfmd.gr , προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το prolonfmd.gr μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το prolonfmd.gr δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με το prolonfmd.gr, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, παρά μόνο σε άμεσους συνεργάτες στην διαδικασία εξυπηρέτησης παραγγελιών (π.χ. courier)  και διασφαλίζει στο μέτρο του δυνατού ότι εφαρμόζονται από αυτούς επαρκή μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Συγκέντρωση πληροφοριών. Το prolonfmd.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που α) θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα) μέσω του eShop ή και να στείλουν email για την παραγγελία τους στο email info@prolonfmd.gr ,

β) να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας (δημιουργία προφίλ ενόψει μελλοντικών αγορών ή λήψη ενημερώσεων).

Το prolonfmd.gr συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες: (1) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης, (2) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το prolonfmd.gr (3) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς, (4) στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές ios, android, Facebook, Google).

Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας για αγορές μέσω eshop εντός της ιστοσελίδας prolonfmd.gr , θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας π.χ στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μιας παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. Το prolonfmd.gr  κάνει χρήση των παραπάνω πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με (i) την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, (ii) για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, (iii) ειδικές προσφορές του prolonfmd.gr, (v) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το prolonfmd.gr  στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@prolonfmd.gr.

Χρήση προσωπικών δεδομένων. Ο Διανομέας θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά για την παροχή υπηρεσιών μέσω του e-shop, για την εκτέλεση των παραγγελιών σας μέσω αυτού και για την άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το e-shop. . Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε περισσότερο ή άλλους τύπους προσωπικών δεδομένων από ό,τι είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τον αντίστοιχο σκοπό. Θα χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολιτική απορρήτου, εκτός εάν έχετε ειδικά παράσχει τη συγκατάθεσή σας για μια άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας, για σκοπούς άλλους από αυτούς που έχουν γνωστοποιηθεί στη συγκατάθεση αυτή, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και, σε περιπτώσεις όπου η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφορετικό σκοπό μόνο με την άδειά σας.

Χρήση των δεδομένων πελατών για σκοπούς διαφήμισης. Για τη διαρκή βελτίωση και ενίσχυση των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την επιχείρησή μας, και τα οποία μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε τα είδη των επικοινωνιών που θέλετε να λαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντας τις προτιμήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης, να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή και να ζητήσετε να σταματήσει η αποστολή των μηνυμάτων αυτών. Η αποστολή sms στο αριθμό κινητού τηλεφώνου, που μας έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας, γίνεται με σκοπό να σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Μπορείτε μέσα από το λογαριασμό που έχετε φτιάξει στην ιστοσελίδα μας να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε ή όχι διαφημιστικό/προωθητικό υλικό μέσω sms.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για διαφημιστικούς σκοπούς, εκτός εάν έχετε δώσει την προηγούμενη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, για υπάρχοντες πελάτες, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε λάβει από εσάς στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας πελατειακής σχέσης μας, για να σας παρέχουμε υλικά μάρκετινγκ που σχετίζονται με παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες που προηγουμένως έχετε ζητήσει, χρησιμοποιήσει ή ίσως σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε, ωστόσο, να αντιταχθείτε στη χρήση αυτή κατά το χρόνο της συλλογής και κάθε φορά που στέλνεται ένα μήνυμα. Προκειμένου να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σκοπούς μάρκετινγκ, ακολουθήστε τις οδηγίες μέσα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε.

Πρόσβαση στις Πληροφορίες. Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας. Επίσης η χρήση πιστωτικής κάρτας, για την χρέωση της οποίας χρειάζονται δικαιολογητικά ταυτοποίησης στοιχείων νόμιμου κατόχου την πρώτη και μόνο φορά διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του Διανομέα που διαχειρίζεται το prolonfmd.gr. Η εκ μέρους σας προσκόμιση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους του του Διανομέα που διαχειρίζεται το prolonfmd.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ο Διανομέας που διαχειρίζεται το prolonfmd.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας του να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Σε καμία άλλη περίπτωση το prolonfmd.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί από το νόμο ή βάσει δικαστικής απόφασης.

Νομικές υποχρεώσεις και νομική υπεράσπιση. Ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και να διατηρήσουμε προσωπικά δεδομένα για νομικούς λόγους και λόγους συμμόρφωσης, όπως η πρόληψη, ανίχνευση, ή διερεύνηση ενός εγκλήματος, πρόληψη απώλειας, απάτης ή οποιασδήποτε άλλης κατάχρησης των υπηρεσιών μας και των συστημάτων πληροφορικής. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για απαιτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού ελέγχου, σκοπούς ασφάλειας πληροφοριών, ή για την προστασία ή ενάσκηση των δικαιωμάτων μας, του απορρήτου, της ασφάλειας, της περιουσίας ημών ή άλλων προσώπων.

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τμήματα του λογισμικού του  e-shop εντός της ιστοσελίδας «prolonfmd.gr» για κινητές συσκευές ενδέχεται να περιέχουν υλικό προστατευμένο με πνευματικά δικαιώματα, η χρήση του οποίου αναγνωρίζεται από αυτό (το  e-shop).

Cookies. Το prolonfmd.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο σχετικό link κατωτέρω.

Μεταβιβάσεις επιχειρήσεων. Σε σχέση με οποιαδήποτε αναδιοργάνωση, αναδιάρθρωση, συγχώνευση ή πώληση ή άλλη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων (από κοινού «Μεταβίβαση Επιχειρήσεων»), θα μεταφέρουμε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών δεδομένων, σε εύλογη κλίμακα και όπως είναι απαραίτητο για τη Μεταβίβαση Επιχειρήσεων, και υπό την προϋπόθεση ότι ο παραλήπτης συμφωνεί να σεβαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τρόπο που να συνάδει με την ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων. Θα εξακολουθήσουμε να διασφαλίζουμε την εμπιστευτικότητα τυχόν προσωπικών δεδομένων και θα ενημερώσουμε τα υποκείμενα που επηρεάζονται πριν τα προσωπικά δεδομένα καταστούν αντικείμενο διαφορετικής πολιτικής απορρήτου.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών. Ο Διαχειριστής Διανομέας δε θα συλλέξει ή επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των 15 ετών εκτός κι αν έχει δοθεί γονική συναίνεση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Εάν αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός παιδιού συλλέχθηκαν κατά λάθος, θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών. Το prolonfmd.gr  επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο prolonfmd.gr. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το prolonfmd.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το prolonfmd.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το prolonfmd.gr  μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site ή τηλεφωνικά στο +30 2104805505 ή μέσω e–mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@prolonfmd.gr. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του λογαριασμού σας στο prolonfmd.gr.Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

Ασφάλεια συναλλαγών. Ο Διανομέας που διαχειρίζεται το prolonfmd.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το prolonfmd.gr  έχει υιοθετήσει διαδικασίες και εφαρμόζει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, με σκοπό την προστασία των προσωπικών δεδομένων,  τα οποία οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας σε αυτό είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τη σύνδεση στην ιστοσελίδα του prolonfmd.gr. Εφαρμόζουμε το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας και έχουμε ως εκ τούτου υλοποιήσει εύλογες φυσικές, ηλεκτρονικές, και διοικητικές διαδικασίες για τη διασφάλιση των δεδομένων που συλλέγουμε από τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, αλλοίωση, μη εξουσιοδοτημένη γνωστοποίηση ή πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάζονται, αποθηκεύονται ή αποτελούν με διαφορετικό τρόπο αντικείμενο επεξεργασίας. Οι πολιτικές μας διαδικασίες ασφάλειας πληροφοριών είναι στενά ευθυγραμμισμένες με τα ευρέως αποδεκτά διεθνή πρότυπα και αναθεωρούνται τακτικά και επικαιροποιούνται, όποτε απαιτείται, προκειμένου να πληρούν τις επιχειρηματικές ανάγκες μας, αλλαγές στην τεχνολογία και τις κανονιστικές απαιτήσεις. Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα χορηγείται μόνο στο προσωπικό ή άμεσους συνεργάτες του Διανομέα, που απαιτείται να έχουν τέτοια πληροφόρηση για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών. Σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα, ο Διαχειριστής-Διανομέας θα τηρήσει την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την ειδοποίηση της παραβίασης, αναφέροντας αρμοδίως άμεσα το γεγονός εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Τα νόμιμα δικαιώματά σας. Ως υποκείμενο των δεδομένων έχετε συγκεκριμένα νόμιμα δικαιώματα που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς.
Η ακόλουθη λίστα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τα νόμιμα δικαιώματά σας που προκύπτουν από  την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων:
– Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Όπου η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του site ή τηλεφωνικά στο +30 2104805505 ή μέσω στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@prolonfmd.gr.
– Δικαίωμα διόρθωσης: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε στην κατοχή ή τον έλεγχό μας και χρησιμοποιούνται σε συνεχή βάση, ακριβή, πλήρη, τρέχοντα και σχετικά, με βάση τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να ελέγξετε και να διορθώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα με την είσοδό στον προσωπικό λογαριασμό που έχετε στο prolonfmd.gr.
– Δικαίωμα περιορισμού: Μπορείτε να μας ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, εάν: 1)
αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων για την περίοδο που θα χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια, 2) Η επεξεργασία είναι παράνομη και αιτείστε τον περιορισμό της επεξεργασίας αντί της διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, 3) Δεν χρειαζόμαστε πια τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά εσείς τα χρειάζεστε για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, 4) Έχετε αντίρρηση για την επεξεργασία για την περίοδο που επαληθεύουμε κατά πόσο τα έννομα συμφέροντά μας υπερισχύουν των δικών σας.
– Δικαίωμα πρόσβασης: Μπορείτε να μας ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τις κατηγορίες των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουμε στην κατοχή ή τον έλεγχό μας, για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται, από που συλλέχθηκαν, αν όχι από σας άμεσα, και σε ποιους έχουν κοινοποιηθεί, κατά περίπτωση. Μπορείτε να λάβετε από εμάς χωρίς χρέωση ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που κρατάμε για εσάς σε ηλεκτρονική μορφή. Για να δείτε τα ηλεκτρονικά σας δεδομένα, πρέπει να συνδεθείτε και να επιλέξετε τις πληροφορίες του «λογαριασμού μου». Διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε μια εύλογη αμοιβή για κάθε περαιτέρω αντίγραφο που ενδεχομένως μας ζητήσετε.

Χρονική περίοδος: Εμείς θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας εντός 30 ημερών. Ωστόσο, η προθεσμία μπορεί να παραταθεί για συγκεκριμένους λόγους που αφορούν το συγκεκριμένο νομικό δικαίωμα ή η πολυπλοκότητα του αιτήματός σας.

Περιορισμός της πρόσβασης: Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε πρόσβαση σε όλα ή ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει νομοθετικών διατάξεων. Αν το αρνηθούμε το αίτημά σας για πρόσβαση, θα σας ενημερώσουμε για το λόγο της άρνησης αυτής.


– Δικαίωμα φορητότητας: Κατόπιν αιτήματός σας, θα μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε ένα άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό, υπό τον όρο ότι η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης. Αντί να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας ζητήσετε να μεταβιβάσουμε τα δεδομένα σε ένα άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, που θα μας υποδείξετε, απευθείας.
– Δικαίωμα διαγραφής: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου τα προσωπικά δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συνελέγησαν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας, έχετε το δικαίωμα αντίρρησης σε περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ασκείτε το δικαίωμα αυτό, η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για επεξεργασία, τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία παράνομα εκτός αν η επεξεργασία είναι απαραίτητη, για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση, η οποία απαιτεί επεξεργασία από εμάς, ιδίως για τις νόμιμες υποχρεώσεις εκπλήρωσης καθήκοντος – για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Μπορείτε να το κάνετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

– Δικαίωμα εναντίωσης: Μπορείτε να εναντιωθείτε – ανά πάσα στιγμή – στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας λόγω ιδιαίτερης κατάστασή σας, υπό την προϋπόθεση ότι η επεξεργασία δεν βασίζεται σε δική σας συγκατάθεση αλλά σε έννομο συμφέρον μας ή σε έννομο συμφέρων τρίτων. Στην περίπτωση αυτή δεν θα επεξεργαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν μπορούμε να αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους και υπέρτερο συμφέρον για την επεξεργασία ή για την στήριξη, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Εάν εναντιώνεστε στην επεξεργασία, παρακαλείστε να διευκρινίσετε κατά πόσον επιθυμείτε τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας ή τον περιορισμό της επεξεργασίας από εμάς.
– Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας: Σε περίπτωση εικαζόμενης παράβασης ισχύουσας νομοθεσίας περί απορρήτου, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων στη χώρα που ζείτε ή στην οποία παρουσιάστηκε η προβαλλόμενη παράβαση. Η αρχή αυτή για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Ν. 2472/1997 και 4624/2019).

– Μη αναγνώριση: Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να αναζητήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα λόγω των αναγνωριστικών στοιχείων που παρέχετε στην αίτησή σας, όπως π.χ όταν παρέχετε το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας τα δεδομένα είναι αυτά που συλλέγονται μέσω των cookies του προγράμματος περιήγησης, είτε είναι δεδομένα που συλλέχθηκαν από δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης εφόσον έχετε δημοσιεύσει σχόλιό σας κάτω από ένα ψευδώνυμο που δεν είναι γνωστό σε εμάς.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου δεν μπορούμε να σας εντοπίσουμε ως υποκείμενο των δεδομένων, δεν είμαστε σε θέση να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας να εκτελέσουμε τα νόμιμα δικαιώματά σας, όπως περιγράφεται στο άρθρο αυτό, εκτός εάν μας παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες που επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας.

Άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας: Προκειμένου να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε εγγράφως με την Εταιρεία, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@prolonfmd.gr. Επίσης, μπορείτε να απευθυνθείτε άμεσα στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας κύριο Πέτρο Μπουντούρη στο τηλέφωνο  +306951973788

Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς θα διαγραφούν από εμάς εάν δεν είναι πλέον αναγκαίο να επιτευχθούν οι σκοποί για τους οποίους συλλέχθηκαν αρχικώς. Ανώτερο χρονικό όριο διατήρησης αυτών ορίζεται η περίοδος των έξι  (6) μηνών από την χορήγηση από εσάς της σχετικής συγκατάθεσης. Ωστόσο, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω νομοθετικών διατάξεων.

Επιπλέον, δεν θα διαγράψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα σας αν μας έχετε ζητήσει να μην επικοινωνούμε μαζί σας στο μέλλον. Για το σκοπό αυτό, ο Διανομέας διατηρεί αρχεία τα οποία περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα άτομα τα οποία δεν επιθυμούν να γίνεται επικοινωνία μαζί τους στο μέλλον (π.χ. μέσω ομαδικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Κατηγοριοποιούμε τα αιτήματά σας ως συγκατάθεση για την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων για τους σκοπούς της διατήρησης του συγκεκριμένου αρχείου εκτός αν μας δώσετε διαφορετικές οδηγίες.
Παρακαλούμε απευθύνετε τις ερωτήσεις σχετικά με το θέμα της προστασίας των δεδομένων και τυχόν αιτήσεις για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων μας κο Πέτρο Μπουντούρη
στο τηλέφωνο +306951973788

Περιοδικές Αλλαγές. Συνεχώς το prolonfmd.gr
επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, θα ανανεώνει και τη παρούσα πολιτική. Παρακαλούμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες. Η τροποποιημένη Πολιτική Απορρήτου θα ισχύει από την ημερομηνία της δημοσίευσής της στην Ιστοσελίδα, οπότε και θα σας ζητείται, κατά την πρώτη μετά την τροποποίηση είσοδό σας σε αυτήν, να παράσχετε εκ νέου τη συναίνεσή σας σχετικά με τη συλλογή, αποθήκευση, δθαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών και δεδομένων.

COOKIES

Cookies. Το prolonfmd.gr  έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το prolonfmd.gr να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες αλλά και μας επιτρέπουν να σας παρουσιάσουμε διαφημιστικό & επιμορφωτικό περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα prolonfmd.gr.

Τα cookies χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:
– Αναγκαία Cookies. Επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών του site, όπως την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι, την αποθήκευση προϊόντων στη wishlist, την ηλεκτρονική πληρωμή. Χωρίς αυτά τα απαραίτητα Cookies, πλήττεται άμεσα η ομαλή λειτουργία του e-shop , περιορίζεται η προσωπική σας εμπειρία πλοήγησης καθώς και βασικές λειτουργίες e-commerce υπολειτουργούν.
– Cookies λειτουργικότητας. Αυτά τα cookies θυμούνται τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα με βάση τις ανάγκες σας βοηθώντας σας έτσι να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.
– Cookies επιδόσεων. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, μας ενημερώνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση κλπ. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του e-shop.gr
– Cookies Διαφήμισης. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή διαφήμισης ή προσφορών που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σας περιορίζοντας έτσι τα ανεπιθύμητα και άνευ ουσίας διαφημιστικά μηνύματα. Επίσης μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών μας.
– Cookies Analytics. Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, βελτιώνοντας έτσι συνεχώς την εμπειρία που σας προσφέρουμε.

Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο, να κάνουν χρήση cookies για την ενημέρωσή, βελτιστοποίηση και προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα prolonfmd.gr
To prolonfmd.gr  δύναται επίσης να αξιοποιήσει τα cookies από προηγούμενη επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα του για επαναληπτικό μάρκετινγκ.
Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από μία τέτοια χρήση των cookies από την Google, πατώντας εδώ.

Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον Περιηγητή σας να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η λήψη ενός cookie και να αποφασίζετε εσείς τη λήψη του ή την απόρριψή του. Σ’ αυτή την περίπτωση έχετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του.
To prolonfmd.gr  δύναται να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του Google Analytics για τις διαφημίσεις προβολής (π.χ., επαναληπτικό μάρκετινγκ, αναφορές εμφάνισης Δικτύου εμφάνισης Google κλπ). Χρησιμοποιώντας τις Ρυθμίσεις διαφημίσεων, οι επισκέπτες μπορούν να εξαιρεθούν από το Google Analytics για διαφημίσεις προβολής αλλά και να προσαρμόσουν τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης Google. Εδώ βρίσκονται οι διαθέσιμες επιλογές εξαίρεσης του Google Analytics για τον ιστό.
Το prolonfmd.gr συμμορφώνεται με την Πολιτική διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος του Google AdWords και τους περιορισμούς για ευαίσθητες κατηγορίες και:
To prolonfmd.gr  και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούν μαζί cookie (όπως το cookie του Google Analytics) για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της, για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίζονται οι διαφημίσεις του prolonfmd.gr  άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης, αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης που σχετίζονται με επισκέψεις στην ιστοσελίδα prolonfmd.gr. To prolonfmd.gr  δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτή την πολιτική για cookies οποτεδήποτε.

Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα πολιτική Cookies θα ισχύσουν από τη στιγμή που η τροποποιημένη πολιτική Cookies είναι διαθέσιμη στην Ιστοσελίδα,  οπότε και θα σας ζητείται, κατά την πρώτη μετά την τροποποίηση είσοδό σας σε αυτήν, να παράσχετε εκ νέου τη συναίνεσή σας σχετικά με την τοποθέτηση και χρήση των Cookies από την Ιστοσελίδα.
Διαφημιστές τρίτων μερών και άλλες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies για να συλλέξουν πληροφορίες που αφορούν στις δραστηριότητές σας στην ιστοσελίδα μας. Δεν ελέγχουμε αυτά τα Cookies.