Πώς λειτουργεί το ProLon; | Δίαιτα Prolon

Πώς λειτουργεί το ProLon®;
__

Το ProLon® παρέχει στον οργανισμό υγιή, φυτικά συστατικά που έχουν αποδειχθεί επιστημονικά να παρέχει στο σώμα τη βέλτιστη τροφή, ενώ δεν ενεργοποιεί τις βασικές οδούς προ-γήρανσης, συμπεριλαμβανομένης της αυξητικής ορμόνης και της ινσουλίνης και των οδών του αυξητικού παράγοντα 1 (IGF-1) που ενεργοποιούνται με κανονικές δίαιτες. Αυτές οι ορμόνες σηματοδοτούν στο σώμα ότι έχει καταναλώσει σημαντικά επίπεδα υδατανθράκων και πρωτεϊνών και μπορούν να ενεργοποιήσουν γονίδια που επιταχύνουν τις οδούς ανάπτυξης, οι οποίες επίσης επιταχύνουν τη γήρανση και εμποδίζουν την αναγέννηση/ανανέωση.

Το ProLon® είναι η πρώτη δίαιτα μίμησης και ενίσχυσης νηστείας που σας παρέχει έναν αποκλειστικό συνδυασμό τροφών και συστατικών ικανών να επαναπρογραμματίσουν το σώμα σε λειτουργία αναγέννησης και αναζωογόνησης, με αποτέλεσμα τη μακροπρόθεσμη μείωση του IGF-1, της γλυκόζης και των δεικτών φλεγμονής. και τη γήρανση, αλλά μόνο σε άτομα με υψηλά επίπεδα αυτών των δεικτών.

Πώς να πάρετε το ProLon®
__

Το πρόγραμμα γευμάτων ProLon® ακολουθείται μόνο για 5 ημέρες το μήνα. Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή αυτές τις υπόλοιπες 25 ημέρες του μήνα! Το ProLon FMD® παρέχει φυσικά, υγιεινά και επιστημονικά ελεγμένα συστατικά που θα θρέψουν το σώμα σας ενώ το σώμα πιστεύει ότι βρίσκεται σε κατάσταση νηστείας.

Το πρόγραμμα γευμάτων νηστείας με φαγητό είναι χαμηλό σε υδατάνθρακες και πρωτεΐνες και περιέχει υγιεινά λιπαρά οξέα. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνταγή Prolon FMD επιτρέπει στο σώμα σας να ενεργοποιήσει ένα σύνολο προστατευτικών μέτρων που ανέπτυξε το σώμα κατά τη φυσική επιλογή, όταν η τροφή ήταν σπάνια και δεν ήταν εύκολο να βρεθεί και να αποθηκευτεί. Επιτρέπει στο σώμα σας να βελτιώσει την απόδοσή του, να αναζωογονήσει τα κύτταρα του και να ευδοκιμήσει υπό τέτοιες συνθήκες.

Όταν δοκιμάστηκαν σε ποντίκια, τα FMD αύξησαν τη διάμεση διάρκεια της υγείας τους (έτη υγείας) κατά ένα εντυπωσιακό 11%, και σε τυχαιοποιημένες δοκιμές σε ανθρώπους ομαλοποίησαν πολλές μετρήσεις μεταβολικής υγείας που συσχετίζονται με τη γήρανση και τη διάρκεια της υγείας.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορικά