Νηστεία για απώλεια βάρους Επαναφέρετε τις κακές συνήθειες και μεταμορφώστε το σώμα σας μέσω της νηστείας

Για όσους στρέφονται στη νηστεία για απώλεια βάρους, τα αποτελέσματα είναι συχνά γρήγορα και ικανοποιητικά.

Όσον αφορά την απώλεια βάρους, δεν υπάρχει έλλειψη δίαιτων για να διαλέξετε. Οι περισσότερες προσεγγίσεις στοχεύουν συγκεκριμένα τρόφιμα είτε για να τα προσθέσετε είτε να τα εξαλείψετε από τη διατροφή σας. Όμως, αντί να επικεντρωθούν στο τι θα φάνε, περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν τα οφέλη για την απώλεια βάρους και την υγεία που επιφέρει όταν τρώνε. Για όσους στρέφονται στη νηστεία για απώλεια βάρους, τα αποτελέσματα είναι συχνά γρήγορα και ικανοποιητικά.

Ανάλογα με τον τύπο της γρήγορης εκτέλεσης, τα αποτελέσματα θα ποικίλλουν και η διατήρηση της επιθυμητής απώλειας βάρους με την πάροδο του χρόνου μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ωστόσο, μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε τα οφέλη της νηστείας σε μόλις 5 ημέρες με το ProLon® Fasting Mimicking Diet®. Η δίαιτα μίμησης νηστείας σάς επιτρέπει να διατηρείτε το σώμα σας σε κατάσταση νηστείας ενώ θρέφετε το σώμα σας με μακρο- και μικροθρεπτικά τρόφιμα και τσάι.

νηστεία δίαιτα εικονίδιο

Προωθήστε την αυτο-επισκευή και την αναζωογόνηση.

νηστεία δίαιτα εικονίδιο

Μειώστε το περιττό σωματικό λίπος και διατηρήστε την άλιπη μάζα σώματος.

νηστεία δίαιτα εικονίδιο

Διατήρηση υγιούς συστολικής αρτηριακής πίεσης και μεταβολικής ισορροπίας.

νηστεία δίαιτα εικονίδιο

Αποκτήστε αποτελέσματα σε μόλις 5 ημέρες! Πάρτε 5 για καλύτερη υγεία.

«Θα φτάσεις σε ένα μέρος όπου λες όχι στο cheesecake επειδή δεν το θέλεις, όχι επειδή αρνείσαι στον εαυτό σου μια απόλαυση». ~ Michael Mosley

Ευκολία χωρίς ταλαιπωρία για κάθε τρόπο ζωής

Νόστιμα, προμερισμένα γεύματα, σνακ και τσάι για να μπορείτε να νηστεύετε επιτυχώς με το food™.

Παράγγειλε τώρα

5 ημέρες για απώλεια βάρους!

Για να επιτευχθεί σημαντική και διαρκής απώλεια βάρους, μια παρατεταμένη νηστεία που εκτείνεται πέραν των δύο ημερών είναι συχνά η καλύτερη επιλογή λόγω της ικανότητάς της να βοηθά στη διατήρηση της απώλειας βάρους χωρίς να επιβραδύνει τον μεταβολισμό. Μια ιδιαίτερη προσέγγιση νηστείας που ταιριάζει σε αυτήν την κατηγορία είναι η ProLon® Fasting Mimicking Diet® (FMD®)
Ενώ η δίαιτα μίμησης νηστείας περιορίζει τις θερμίδες παρόμοιες με άλλες διαλείπουσες νηστείες, το κάνει χρησιμοποιώντας τροφές που προσφέρουν ένα πολύ συγκεκριμένο μείγμα μικροθρεπτικών και μακροθρεπτικών συστατικών που ξεγελούν το σώμα ώστε να νομίζει ότι νηστεύει. Επιπλέον, επειδή θρέφετε το σώμα σας ενώ λειτουργεί σε κατάσταση νηστείας, μπορείτε πραγματικά να διατηρήσετε άλιπη μάζα σώματος, η οποία θα μπορούσε κανονικά να χαθεί κατά τη διάρκεια μιας παραδοσιακής παρατεταμένης νηστείας.

Αποτελέσματα που σας μένουν

Υγιεινές συνήθειες όλο το μήνα

Μάθετε για το Fast Bar

5 ημέρες για να είστε πιο υγιείς.

Ποιος είναι ο στόχος σας για 5 ημέρες πιο υγιείς;

Σε μόλις 5 ημέρες, θα βιώσετε την εκπληκτική απώλεια βάρους και άλλα οφέλη για την υγεία της νηστείας χωρίς να χρειάζεται να παραλείψετε ένα γεύμα. Στη συνέχεια, με το Fast Bar, μπορείτε να διατηρήσετε αυτούς τους στόχους μέχρι τον επόμενο γύρο του ProLon. Όλα οδηγούν σε μια πιο αδύνατη, καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Επιπλέον, η 5ήμερη δίαιτα μίμησης νηστείας δεν είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστεί στον τρόπο ζωής σας όσο άλλοι τύποι παρατεταμένων νηστειών, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να τρώτε φαγητό ενώ νηστεύετε. Για να μάθετε περισσότερα και να δείτε πώς το FMD παρουσιάζει τον τέλειο δρόμο προς τη νηστεία για απώλεια βάρους, κάντε κλικ εδώ.

*Τα μεμονωμένα αποτελέσματα θα διαφέρουν. Το ProLon είναι μια δίαιτα μίμησης νηστείας 5 ημερών με πολύ λίγες θερμίδες. Σε μια κλινική μελέτη, το ProLon® εμφανίζεται σε τρεις κύκλους για να βοηθήσει τα άτομα να χάσουν κατά μέσο όρο 5,7 λίβρες και 1,6 ίντσες από την περίμετρο της μέσης τους.
Το ProLon δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας και δεν έχει αξιολογηθεί ως τέτοια από τον FDA.