Οφέλη του ProLon® | Δίαιτα ProLon

Οφέλη του ProLon®
__

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ & ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Το ProLon ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες κυτταρικού καθαρισμού και αναγέννησης με βάση τα βλαστοκύτταρα του σώματός σας, η οποία ενεργοποιείται φυσικά όταν το σώμα σας βρίσκεται σε παρατεταμένη (3 ή περισσότερες ημέρες) κατάσταση νηστείας.

ΒΟΛΙΚΟ & ΕΥΚΟΛΟ

Τα γεύματα ProLon διατίθενται σε 5 κουτιά grab-and-go (ένα για κάθε μέρα) που περιλαμβάνουν ενεργειακές μπάρες φυτικής προέλευσης, σούπες, ποικιλία σνακ, ποτά και συμπληρώματα διατροφής.

ΘΡΕΠΤΙΚΟΣ

Το ProLon παρέχει στον οργανισμό έναν επιστημονικά ανεπτυγμένο συνδυασμό μικροθρεπτικών και μακροθρεπτικών συστατικών που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το σώμα τρέφεται ενώ περνάει από τη διαδικασία αναζωογόνησης της κατάστασης νηστείας.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Το ProLon έχει αποδειχθεί ότι βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν κατά μέσο όρο 5 κιλά. λίπους και 1,2 ίντσες περιφέρειας μέσης, διατηρώντας παράλληλα την άλιπη μάζα σώματος).* *Science Translational Medicine – Φεβρουάριος 2017

ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ

Το ProLon δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους επιστήμονες τροφίμων και σεφ στον κόσμο για να παρέχει νόστιμο φαγητό που ενσωματώνει την επιστήμη του αφθώδους πυρετού.

ΦΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

Το ProLon είναι χωρίς γλουτένη και χρησιμοποιεί υγιεινά συστατικά, κυρίως φυτικής προέλευσης, όπως ελιές, λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, σπόρους, μαύρη σοκολάτα και αφεψήματα βοτάνων.

 

Γρήγορη απόδοση

ProLon® για αθλητές υψηλών επιδόσεων

Εάν είστε αθλητής που θέλει να βελτιώσει την απόδοσή σας, το ProLon μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Σε αντίθεση με τη διαλείπουσα νηστεία, το ProLon Fasting Mimicking Diet® (FMD®) λειτουργεί διαφορετικά από άλλες νηστείες για να σας προσφέρει όλα τα οφέλη μιας νηστείας, παρέχοντας παράλληλα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να τροφοδοτούν τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα. Με το ProLon, οι αθλητές μπορούν να διατηρήσουν περισσότερη άλιπη μάζα σώματος ενώ μειώνουν το ποσοστό σωματικού λίπους τους για να υποστηρίξουν την αθλητική απόδοση.

Εκτός από την πηγή καυσίμου κατά τη διάρκεια της νηστείας, το ProLon είναι ο μόνος αφθώδης πυρετός που εξακολουθεί να προκαλεί αυτοφαγία στο σώμα (μια διαδικασία επισκευής κατά την οποία τα κατεστραμμένα κύτταρα και οι κυτταρικές δομές αυτοκαταστρέφονται) ακολουθούμενη από μια περίοδο ενισχυμένης ανανέωσης με βάση τα βλαστοκύτταρα για την προώθηση της φυσική διαδικασία αναζωογόνησης σε όλο το σώμα. Το ProLon είναι μια φυσική, κυρίως φυτική διατροφή και ΔΕΝ περιέχει ανθρώπινες αυξητικές ορμόνες (HGH) ή φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση.

Η νηστεία που μιμείται τις δίαιτες μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές…

  • Μειώστε το σωματικό λίπος
  • Ενεργοποιήστε την αναζωογόνηση με βάση τα βλαστοκύτταρα
  • Διατηρήστε υγιή επίπεδα οστικής πυκνότητας
  • Διατηρήστε άλιπη μάζα σώματος

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Περιλαμβάνει Δωρεάν Μεταφορικά