Οφέλη της δίαιτας που μιμείται τη νηστεία

Οφέλη του ProLon®

Ένας καλύτερος εσύ! Το ProLon είναι κάτι περισσότερο από μια δίαιτα μίμησης νηστείας — εισάγει πραγματικές σωματικές αλλαγές προωθώντας τον καθαρισμό των κυτταρικών συστατικών και ενθαρρύνει την αναζωογόνηση.

Ξανανιώνω

Το ProLon ενισχύει τις φυσικές διαδικασίες κυτταρικού καθαρισμού του σώματός σας, οι οποίες ενεργοποιούνται φυσικά όταν το σώμα σας βρίσκεται σε παρατεταμένη (3 ή περισσότερες ημέρες) κατάσταση νηστείας.

Απώλεια βάρους

Το ProLon έχει δοκιμαστεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν κατά μέσο όρο 5 κιλά. λίπους και 1,2 ίντσες περιφέρειας μέσης, διατηρώντας παράλληλα την άλιπη μάζα σώματος).*

* Science Translational Medicine – Φεβρουάριος 2017

Θρεπτικός

Το ProLon παρέχει στον οργανισμό έναν επιστημονικά ανεπτυγμένο συνδυασμό μικροθρεπτικών και μακροθρεπτικών συστατικών που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το σώμα τρέφεται ενώ περνάει από τη διαδικασία αναζωογόνησης της κατάστασης νηστείας.

Υπέροχη γεύση

Το ProLon δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους επιστήμονες τροφίμων και σεφ στον κόσμο για να παρέχει νόστιμο φαγητό που ενσωματώνει την επιστήμη του αφθώδους πυρετού.

Βολικός

Τα γεύματα ProLon διατίθενται σε 5 κουτιά grab-and-go (ένα για κάθε μέρα) που περιλαμβάνουν ενεργειακές μπάρες φυτικής προέλευσης, σούπες, ποικιλία σνακ, ποτά και συμπληρώματα διατροφής.

Φυτικής βάσης

Το ProLon είναι χωρίς γλουτένη και χρησιμοποιεί υγιεινά συστατικά, κυρίως φυτικής προέλευσης, όπως ελιές, λαχανικά, φρούτα, ξηρούς καρπούς, σπόρους και αφεψήματα βοτάνων.

Νηστεία για Αθλητές Επιδόσεων

Γρήγορη απόδοση

Εάν είστε αθλητής που θέλει να βελτιώσει την απόδοσή σας, το ProLon μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Σε αντίθεση με τη διαλείπουσα νηστεία, το ProLon Fasting Mimicking Diet® (FMD®) λειτουργεί διαφορετικά από άλλες νηστείες για να σας προσφέρει όλα τα οφέλη μιας νηστείας, ενώ παρέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να τροφοδοτούν τα επίπεδα ενέργειας στο σώμα. Με το ProLon, οι αθλητές είναι σε θέση να διατηρήσουν περισσότερη άλιπη μάζα σώματος ενώ μειώνουν το ποσοστό σωματικού λίπους τους για να υποστηρίξουν την αθλητική απόδοση.

Παράγγειλε τώρα

Είμαι έτοιμος να νηστέψω για απόδοση